Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δήμος Δελφών: Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ.

Και νέο χαστούκι της Ελληνικής δικαιοσύνης στο χαράτσι που έχει επιβάλει η κυβέρνηση, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Σε συνέχεια των αποφάσεων που λαμβάνονται απο την Ελληνική Δικαιοσύνη ανα την επικράτεια σχετικά με το ΕΕΤΗΔΕ, έρχεται σήμερα 30/1/2012 απο τα δικαστήρια της Άμφισσας η ...
απόφαση εκδίκασης του αιτήματος κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων προς την ΔΕΗ, των κατοίκων του Δήμου Δελφών.


Μπροστά στον Πρόεδρο του μονομελούς Πρωτοδικείου οι δικηγόροι κα Κασούτσα και κος Ταλαμάγκας απο την μία πλευρά για λογαριασμό των κατοίκων και απο την άλλη ο διάδικος που εκπροσωπούσε την ΔΕΗ, εξέθεσαν τα νομικά τους επιχειρήματα. Η αλήθεια είναι οτι δεν υπήρξε καμμία ουσιαστική αντιδικία και όπως ήταν αναμενόμενο το δικαστήριο έκρινε θετικά το αίτημα των κατοίκων και όρισε ως δικάσιμο την 23η Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει οτι αναστέλονται τυχόν εντολές διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.


Αξίζει να σημειωθεί το ζωηρό ενδιαφέρων που υπήρξε απο πλευράς του κόσμου για την υπόθεση. Πολλοί ήταν αυτοί που αψηφόντας τα άσχημα καιρικά φαινόμενα παραβρέθηκαν στα δικαστήρια, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου, όπως οι κ.κ Καραχάλιος Απόστολος  και Δρακάκης Γεώργιος και ο εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου κ. Κουφάλης Αθανάσιος.

Η ουσία είναι οτι καταγράφηκε άλλη μια θετική για τον κόσμο απόφαση και βάζει φρένο στην κρατική αναλγησία.
Απο http://petrosdiver.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου