Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ίδρυση στην Άμφισσα Σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ»

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ»
Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 1, 33 100  ΑΜΦΙΣΣΑ
ΤΗΛ./FAX. 2265079455

ΑΜΦΙΣΣΑ, 16 – 01 - 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι ιδρύθηκε στην Άμφισσα Σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ».
Σκοπός του Συλλόγου είναι η υλική ...
και ηθική υποστήριξη του Γηροκομείου Άμφισσας, που λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια στην Άμφισσα και παρέχει φροντίδα και περίθαλψη σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας από όλες τις περιοχές του Νομού Φωκίδας.
Η προσπάθειά μας είναι υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας και υπό τη σκέπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδας κ.κ. Αθηναγόρα.
Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου μας, αγκαλιάζοντας έτσι την προσπάθεια που ήδη γίνεται για τη στήριξη και τη συνέχιση της λειτουργίας του Γηροκομείου. Όλοι γνωρίζουμε το τεράστιο έργο που προσφέρει το συγκεκριμένο Ίδρυμα στην τοπική μας κοινωνία και όλοι αναγνωρίζουμε και παραδεχόμαστε την αναγκαιότητα της συνέχισης του έργου που επιτελεί στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Με τη συμμετοχή μας στο Σύλλογο συνεχίζουμε το έργο των ευεργετών, οι οποίοι άφησαν τις περιουσίες τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας.
Γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ευαισθησία σας για το θεάρεστο έργο της φροντίδας των ατόμων την τρίτης ηλικίας, σας ενημερώνουμε ότι εγγραφές μπορούν να γίνονται καθημερινά στο γραφείο της Γραμματείας του Ιδρύματος, καθώς επίσης και έντυπα αίτησης εγγραφής νέων μελών θα υπάρχουν στην Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας, στο ΚΕΠ που στεγάζεται στην Περιφέρεια (τέως Νομαρχία), στη Γραμματεία του Δήμου Δελφών, στα γραφεία της έδρας κάθε Δημοτικής Ενότητας και τέλος σε όλους τους Ιερούς Ναούς του Νομού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Γηροκομείο Άμφισσας 2265079455

Τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης του Συλλόγου
π. Νεκτάριος Καλύβας (Πρόεδρος)
Παναγιώτης Ταγκαλής (Γραμματέας)
Παναγιώτα Ζουμά (Ταμίας)
Ιωάννης Βαρκούτας (Μέλος)
Αλεξάνδρα Ζαφειροπούλου (Μέλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου