Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο φόβος της έλλειψης αστυνόμευσης στο Αλποχώρι.

Λάβαμε το παρακάτω κείμενο απο το Αλποχώρι


ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ

Παρέα από έξη νεαρούς αθίγγανους έφτασε στο  Αλποχώρι σήμερα 27 Ιανουαρίου και ζητούσε πληροφορίες από τον γηραιό ιερέα του χωριού για την διαδρομή που θα έπρεπε να ακολουθήσουν για να φτάσουν  στο…..Αγρίνιο.
Ο ιερέας, που κλείστηκε στο σπίτι του επειδή υποψιάστηκε ότι έλεγαν ψέματα και κατά τη ...
γνώμη του ήταν άλλος ο σκοπός τους εκεί, τους είπε ότι δεν υπάρχει δρόμος από το χωριό προς Αγρίνιο και τηλεφώνησε σε άλλον χωριανό νεαρής ηλικίας σχετικά με την παρουσία των αθίγγανων στο χωριό.
 Οι αθίγγανοι μόλις είδαν τον νεαρής ηλικίας κάτοικο, επιβιβάστηκαν σε  Ι.Χ.  όχημα και έφυγαν αμέσως χωρίς να λάβουν σχετικές πληροφορίες.
Σχετικά  με την παρουσία τόσων αθίγγανων  στην περιοχή, ιδιαίτερα την χειμερινή  περίοδο κατά την οποία οι κάτοικοι είναι ελάχιστοι ή δεν υπάρχουν καθόλου κάτοικοι, γεννώνται υπόνοιες ότι σκοπός τους είναι να απασχολούν τους υπερήλικες που ζουν στα χωριά και να ανοίγονται και  λεηλατούνται  σπίτια.
Γι’αυτό όποιος αντιλαμβάνεται ύποπτη παρουσία ατόμων να ειδοποιεί αμέσως το αστυνομικό τμήμα της περιοχής με στοιχεία (αριθμός ατόμων αριθμός αυτοκινήτου, τύπος αυτοκινήτου κ.λ.π.) προκειμένου να επιλαμβάνεται η Αστυνομία και να περιοριστούν οι  διαρρήξεις σπιτιών.
(Πρόσφατα έγιναν 12 διαρρήξεις σπιτιών στο Σκάλωμα και 6 στο Μοναστηράκι.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου