Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Χέρι, χέρι με τον Καραμπέρη. , το ΛΑΟΣ και με το κρατος και με το παρακράτος

 Δύο Θέματα απο το ΛΑΟΣ σήμερα, ένα για τον υπουργό Ροντούλη που βγάζει εκτός έδρας για να πάει ...σπίτι του και άλλο ένα με το παρακράτος της Θεσσαλονίκης και τι έλεγε το ΛΑΟΣ για τον Καραπέρη.

Στην συγκεκριμένη...
φωτογραφία από το blog taxalia απεικονίζεται ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο Νομό Ημαθείας Μάρκο Καραμπέρη του ΛΑΟΣ που πρόσφατα συνελήφθη φερόμενος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε ως τοκογλύφος και εκβίαζε στη Θεσσαλονίκη.


Ο 58χρονος Μάρκος Καραμπέρης που είχε εμπλακεί στην υπόθεση Βατοπαιδίου και συνελήφθη πρόσφατα φερόμενος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης απεικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία με τον Κ. Βελόπουλο του ΛΑΟΣ που τον έχρισε υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο Νομό Ημαθείας με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Τότε ο Κ. Βελόπουλος αναφερόταν στον Μάρκο Καραμπέρη με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια τονίζοντας ότι πρόκειται για αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, λέγοντας: «Εμείς επιλέξαμε άνθρωπο που εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν. Εμείς επιλέξαμε πρόσωπο προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες και όχι πρόσωπο που απομυζεί τον πλούτο των πολιτών και ζει από αυτόν» και επαναλάμβανε συνεχώς ότι: «Η Μακεδονία χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χρειάζεται το νέο το δημιουργικό, χρειάζεται Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις!»
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!Στον κρατικό προϋπολογισμό τα... Χριστούγεννα των υφυπουργών Ροντούλη- Δριβελέγκα


Το Σάββατο που θα παραστεί o κ. Ροντούλης στην Ελασσόνα ρωτήστε τον...

Ο Αστέριος Ροντούλης είναι ένα από τα πολιτικά στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου διατηρώντας το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

 Στις εκλογές του 2009 εκλέχθηκε βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας στην οποία ζει η οικογένεια του. Παρ' όλα αυτά έκρινε σκόπιμα να χρεώσει τον κρατικό προϋπολογισμό με 12 μέρες απασχόλησης εκτός έδρας οι οποίες εντελώς συμπτωματικά ήταν οι ημέρες των Εορτών.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης δεν του χάλασε το χατίρι και υπόγραψε τη σχετική απόφαση.


 Ανάλογη αντιμετώπιση είχε όμως και ο υφυπουργός Γιάννης Δριβελέγκας ο οποίος ως βουλευτής Χαλκιδικής χρέωσε τον κρατικό προϋπολογισμό με 6 μέρες εκτός έδρας σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στις σχετικές αποφάσεις.

 
ΠΗΓΗ: parapolitiki.com, newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου