Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΤΕΑΣ


Το Γραμματικοπούλειο-Μπάλειο και Τρίγκειο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας στα πλαίσια των ψυχαγωγικών – κοινωνικών εκδηλώσεων που διοργανώνει για τους τροφίμους, γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα παρέα με:...
  • την Παιδική-Νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ιτέας, η οποία   τραγούδησε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στις 20 Δεκεμβρίου 2011.

       
  • το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιτέας σε μια χορευτική παράσταση, στις 21 Δεκεμβρίου 2011.


  • το 1ο 12θέσιο ολοήμερο Δημοτικό σχολείο Ιτέας, το οποίο  παρουσίασε χριστουγεννιάτικο σκετς και με μουσικό σχήμα της περιοχής με ζωντανή μουσική, στις 22 Δεκεμβρίου 2011.

  • τη Χορωδία του Γυμνασίου Ιτέας, η οποία τραγούδησε χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, στις 23 Δεκεμβρίου 2011.



  • τη μελωδική φωνή της κας. Μαριάννας Βούλγαρη και συνοδεία της κιθάρας του κ. Γιάννη Σούφρα, στις 29  Δεκεμβρίου 2011.



         Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας  ευχαριστεί θερμά όλους τους παραπάνω φορείς-συλλόγους για την παρουσία τους στο Ίδρυμα και εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

2 σχόλια:

  1. καλα ολα αυτα και μπραβο σε ολους οσους προσφερουν αφιλοκερδώς λιγη απολαυση στα μελη του θεραπευτηριου, αλλα θα ηθελα αυτος που γραφει το αρθρο να μην λησμονει και καποιους αλλους οπως για παραδειγμα τη φιλαρμονικη του Δήμου, η οποια καθε χρονο, χριστουγεννα και πρωτοχρονια παρισταται για να παιανισει χριστουγεννιατικα τραγουδια. τα παιδια ερχονται απο ευχαριστηση ...τουλαχιστον ενα ευχαριστω δεν στοιχιζει τιποτα . μην το λησμονειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο αποτελεί Δελτίο τύπου, δεν αποτελεί δικό μας άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή