Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση του βουλευτή Β’ Αθηνών της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρη Ψαριανού, για τις πολιτικές εξελίξεις

 Κρίμα την Αριστερά για τα στελέχη που βγάζει, και ο Ψαριανός υπέρ της συγκυβέρνησης και του μνημονίου. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και από τον τόπο μας.

 Πέμπτη, 03 Νοε.   ΔΕΛΤΙΑ ΓΡΑΦ. ΤΥΠΟΥ


Έχουμε βαθιά οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση ηθικών αξιών. Το φως στο τούνελ δεν μπορεί να διαφανεί αν δεν προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό που μπορεί να γίνει τώρα και πρέπει να γίνει είναι να μην μετατρέψουμε την πολιτική κρίση σε κρίση δημοκρατίας. Πρέπει τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και 37 χρόνια να προχωρήσουνε συναινετικά μ' ένα...
πρωθυπουργό κοινής αποδοχής και να σταματήσουν να παίζουν τις κουμπάρες.

Όταν ο λαός υποφέρει κι όταν το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη κρίνεται ανά πάσα στιγμή, πρώτο πράγμα που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι η δημοκρατική ομαλότητα στη χώρα, ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός και η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το συμφωνήσουν και πρέπει να το συμφωνήσουν σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα και να προχωρήσουν σε μία συγκυβέρνηση για τρεις, τέσσερις, πέντε ή έξι μήνες – όχι βραχείας πήξεως -, για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να διασφαλιστεί η δημοκρατική ομαλότητα στη χώρα και η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Αφού αυτό διασφαλιστεί, μετά από τέσσερις, πέντε ή έξι μήνες να πάμε σε εκλογές. Δεν υπάρχει άλλη λύση τώρα.
 http://www.dimokratikiaristera.eu/

1 σχόλιο:

  1. Αχου, κλαψ, κλαψ...

    Οι παλιές αγάπες ΔΕΝ πάνε στον παράδεισο αλλά στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.

    Όχι τυχαίο φαντάζομαι και το domain .eu - προφανώς ντρέπουνται οι άνθρωποι για το οτιδήποτε έχει κατάληξη σε .gr και αναφορά σε παλιογκρίκουλες.

    Προς γνώση και συμμόρφωση των παλιών τους συντρόφων. Καιρός να κόψουν τις κακές παρέες και να ετοιμάζουν ένα plan B πολιτικής για τη μετά euro εποχή σιγά, σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή