Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα ΜΑΤ επιχειρούν να ΣΠΑΣΟΥΝ την ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ΓΕΝΟΠ – ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

Τα ΜΑΤ επιχειρούν να ΣΠΑΣΟΥΝ την ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ΓΕΝΟΠ – ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

Στη λεωφόρο Μεσογείων βρέθηκε για άλλη μια φορά σήμερα το πρωί ο εισαγγελέας συνοδεία ισχυρής δύναμης των ΜΑΤ με συνεργείο της ΔΕΗ για να αποκαταστήσει την ηλεκτροδότηση στο κτίριο. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η σύλληψη του Νίκου Φωτόπουλου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, αλλά και δύο άλλων ατόμων από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, καθώς υπήρχαν αψιμαχίες από δύο διμοιρίες ΥΜΕΤ.
Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ που πραγματοποιούν την κατάληψη αρνήθηκαν την είσοδο του συνεργείου στο κτίριο. Άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν να σπάσουν την ...
κατάληψη στο Κέντρο Διακοπής Ρεύματος.
Οι αστυνομικοί, με δύο  διμοιρίες και μία των ΜΑΤ παρατάχθηκαν αμέσως μπροστά στην πόρτα του κέντρου. Εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν παρά 30 με 40 άτομα από τη ΓΕΝΟΠ στο σημείο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να … ανακαταλάβουν την είσοδο. Ωστόσο μέσα στο κτίριο βρίσκονται δεκάδες άτομα και δεν επέτρεπαν την είσοδο.
Λίγο πριν τη σύλληψη του, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος απηύθυνε μήνυμα προς τον κόσμο: «Καλώ τους άνεργους και τους συνταξιούχους να έρθουν εδώ. Αυτός ο αγώνας αφορά όλη την ελληνική κοινωνία. Εμείς δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται το ρεύμα ως μέσο εκβιασμού. Να πάνε να κόψουν το ρεύμα οι βουλευτές και οι υπουργοί, που ψήφισαν το νόμο. Εμάς την ανθρωπιά μας δεν μπορεί κανένας νόμος να μας την πάρει. Αυτόν το νόμο θα τον ακυρώσουμε στην πράξη»
Η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ συνεχίζετε για πέμπτη ημέρα έχει επιπτώσεις στο σύνολο των συναλλαγών της επιχείρησης με τους καταναλωτές καθώς έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση στη Διεύθυνση Πληροφορικής.
http://www.tsantiri.gr
Related Posts with Thumbnails


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου