Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ –
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΙΤΕΑΣ
Ιτέα 18 Νοεμβρίου 2011
Προς : 1) Διαδικτυακό τόπο  www.amfissapress.gr
2) Ιστολόγιο iteanet.blogspot.com...3) Ιστολόγιο iteanews.blogspot.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή δημοσίευμα που αναρτήθηκε την 17 – 11 - 2011 σε ιστολόγιο της πόλης Ιτέας, που είναι σχετικό με καταγγελία ανώνυμου αναγνώστη ( εν λόγω ιστολογίου ) για διενέργεια παράνομης αλιείας στις περιοχές Συκιά και Άη Δημήτρης, σας γνωρίζουμε πως η Υπηρεσία του Υπολιμεναρχείου Ιτέας είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε πολίτη προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με την δράση της, ως προς την τήρηση και εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Κανονισμών αλιείας στην περιοχή δικαιοδοσίας της.

Την οδό της επικοινωνίας έχουν επιλέξει εξάλλου επωνύμως και όχι ανωνύμως εκπρόσωποι τοπικών φορέων Αυτοδιοίκησης, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Συλλόγων ή απλοί πολίτες που έχουν σκοπό να ενημερωθούν υπεύθυνα και συγκεκριμένα για τα ίδια ή παρεμφερή θέματα.

Η Υπηρεσία μας υπενθυμίζει ότι είναι στη διάθεση όλων και επαγρυπνά για την ομοιόμορφη εφαρμογή του νόμου όπου αυτό επιβάλλεται.

Μετά τιμής

ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΙΤΕΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΙΤΕΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΒΙΤΖΟΤΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ.ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή