Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΝΗ ΔΡΟΜΟΥ από το Μοναστηράκι μέχρι Παραθάλασσο

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων στα πρανή του δρόμου από το Μοναστηράκι Δωρίδος προς το Παραθάλασσο.

Το έργο θα θα χρηματοδοτηθεί από εθνικούς πόρους μέσω προγραμμάτων της Περιφέρειας.

Το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στη...
Λαμία.

Η πρόταση και η εισήγηση ως ¨Επείγουσα αποκατάσταση αστοχιών στα πρανή του επαρχιακού δρόμου Μοναστηρακίου - Μανάγουλης του Δήμου Δωρίδος¨ θα γίνει από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αντώνη Αντωνόπουλο, για ένταξη στη ΣΑΕΠ 066 (Εθνικοί πόροι).

Με την κατασκευή του έργου αυτού θα επιτευχθεί η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Δήμου Δωρίδος, δεδομένου ότι επί της επαρχιακής οδού

Μοναστηράκι – Μανάγουλη – Μαλάματα έχουν εκδηλωθεί σε μήκος περίπου 300 μέτρων καταπτώσεις, οι οποίες ξεκινούν αμέσως μετά τα τελευταία σπίτια του Μοναστηρακίου και εκτείνονται κατά μήκος της παραλιακής οδού, μέχρι σχεδόν το Παραθάλασσο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.392.000 ευρώ .

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόβλημα με τις κατολισθήσεις στα πρανή αυτού του δρόμου είχε παρουσιαστεί πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, ύστερα από ισχυρό σεισμό που είχε γίνει.
http://dorida.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου