Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Φωκικος Γιανιτσά 0-1


Χαμογελαστοί..στην Κηδεία..

Κατευθείαν στο θέμα χωρίς βαρετούς προλόγους. Μέχρι τώρα ξέραμε πως δουλειά των οργανωμένων οπαδών-ή λέσχες φιλάθλων,κατά πως τις θέλει..ο εξυγιαντής υπουργός-ήταν να κρεμάνε πανό,να πετάνε χαρτάκια,να αποτελούν το στήριγμα στις αγωνιστικές προσπάθειες της ομάδας τους. Σήμερα οι «διαιτητές» -στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις -Σημαιάκης,Κελάζογλου κ Παπαμιχαηλίδης μας δίδαξαν πως πρωτάρχικό μέλημά μας θα ναι να κρατάμε τον κόσμο να μην ...
πηδήξει μέσα στο γήπεδο..
Ή οργή που αισθανόμαστε όλοι εδώ στην Άμφισσα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας..Το χουμε νιώσει κατά συρροή. Η παρούσα ανακοίνωση συνεπώς δεν απευθύνεται σε ηθικούς αυτουργούς επεισοδίων κ λοιπά αντικοινωνικά όντα τύπου Σημαιάκη. Δεν απευθύνεται σε παρατηρητές,που δε μας αφορά η όποια έκθεσή τους,πέρα από τη συστηματική τους έκθεση στα μάτια των φίλων κ κατ ουσίαν χρηματοδοτών του ποδοσφαίρου. Δεν απευθύνεται ούτε σε ΚΕΔ,ΕΠΟ κ λοιπούς διεφθαρμένους κ ευτελισμένους στα μάτια της κοινής γνώμης ( από πού αντλούν τη νομιμοποίησή τους,άραγε;). Τέλος,δεν απευθύνεται στον Υπουργό της Κάθαρσης(…) ,γιατί δεν τον πιστεύει πραγματικά κανείς.
Απευθύνεται μόνο στη φίλαθλη κοινή γνώμη,που αποτελεί αποκλειστικά το φορέα που μπορεί να διεκδικήσει καθαρότητα στον αθλητισμό,ώστε να χαίρεται στοιχειωδώς τη μαγεία του γηπέδου,σε ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, κ μόνο μέσα στο γήπεδο..Με το ακαταμάχητο όπλο της παρουσίας ή της αποχής της από βρωμιές κ ασχήμιες τύπου Σημαιάκη..

Κ μιας κ αρχίσαμε σήμερα τις καλές πράξεις,τις συνεχίζουμε συμβουλεύοντας τον πως την επόμενη φορά που θα έρθει..περαστικός από δω,δε γίνεται να μαστε εκεί να συγκρατούμε τον καθένα..
« Αν ένας έστω απ αυτούς πέθαινε από αηδία,τότε σεμνοί,με καλούς τρόπους,χαμογελαστοί,θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία»..
( Καρυωτάκης )
ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ

Η ανατροπή που προκάλεσε διαμαρτυρίες.

Η φάση αυτή έγινε στο 86' της Kυριακάτικής (13/11) αναμέτρησης του Φωκικού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου