Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τα γενέθλια του Iteanet

Σήμερα έχουμε γενέθλια , κλείνουμε 3 χρόνια στο διαδίκτυο και μπαίνουμε στον 4ο.
Αυτή όπως και κάθε άλλη επέτειος είναι μια αφορμή για να επαναπροσδιοριστούμε να δούμε πως ξεκινήσαμε το 2008, να θυμηθούμε την διαδρομή μας μέχρι τώρα και να σχεδιάσουμε την μελλοντική πορεία μας.
Τώρα πια έχουμε πάνω απο 6.000 αναρτήσεις στην πλάτη μας, οι συνολικές επισκέψεις της σελίδας μας είναι επταψήφιο νούμερο και η παρέα μας στο Facebook έχει περάσει τους 2000 φίλους.
Θυμόμαστε ακόμα τις πρώτες μέρες που γράφαμε μια γραμμή και κατόπιν ψάχναμε να δούμε αν θα βρεθεί αυτή στην αναζήτηση του Google. Τώρα ...
πλέον όταν γράψεις την λέξη Ιτέα στο ψαχτίρι , μας έχει στις πρώτες θέσεις, ενώ μας στέλνουν ανακοινώσεις όλοι οι φορείς της περιοχής  για να τις αναρτήσουμε στην σελίδα μας.
Ο κόσμος  άλλαξε απο τότε, μαζί με εμάς αλλάξατε και εσείς, πολλοί απο σας πλέον έχετε την δική σας σελίδα στο ίντερνετ και σας βλέπουμε στις πλαϊνές φιλικές ιστοσελίδες, ή άλλοι επικοινωνείτε με την χρήση του Facebook τοποθετώντας  εκεί κάποια κομμάτια της προσωπικότητάς σας .
Η δράση μας στην περιοχή θέλουμε να πιστεύουμε ότι παρακίνησε και άλλους  ώστε να δημιουργηθούν δρόμοι επικοινωνία και έκφρασης μέσα απο το διαδίκτυο.
Κάποιοι στον δρόμο θέλησαν να το εξαργυρώσουν επαγγελματικά ενώ υπήρξαν και αυτοί που κρύβονται  πίσω από την ανωνυμία και αρέσκονται να προσβάλουν τους συμπολίτες μας μέσα από το διαδίκτυο.
Τίποτα απο αυτά δεν γυρίζει το ποτάμι πίσω, η νέα μορφή επικοινωνίας που ενοχλεί τόσο τους οικονομικά και πολιτικά κυρίαρχους έχει αλλάξει τον τρόπο της ενημέρωσης της συζήτησης, της διασκέδασης και της δράσης.
Σας ευχαριστούμε που μας κρατήσατε συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια τοποθετώντας μας στην κορυφή των επιλογών σας, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι με τρόπο που να μην απογοητεύει ούτε εσάς τους φίλους μας, αλλά ούτε και τις δικές μας προσδοκίες.

5 σχόλια: