Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Λαζόπουλος για Αριστερά και Αδωνης για Παπαρήγα

Ευτυχώς που υπάρχει και η Παπαρήγα και δεν ενώνεται η Αριστερά λέει ο Άδωνης Γεωργιάδης, αλλιώς είναι πάνω απο 30% τα ποσοστά της.
Από τρελό και απο μικρό μαθαίνεις την αλήθεια.

4 σχόλια:

  1. Για κάτσε ρε adonis-friendly,

    και ποιος εμποδίζει ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγους και λοιπές πασοκογενείς δυνάμεις να ενωθούν, να απομονώσουν το ΚΚΕ και να πάρουν, όχι 30% αλλά 40%;

    Μήπως η Παπαρήγα και ο Μεντρέκας; Ας είμαστε σοβαροί...

    Και εντάξει ο Λαζόπουλος, τη δουλειά του κάνει και την κάνει καλά. Κάθε τρίτη βράδυ, όλοι βιώνουμε την ατομική εξέγερση και εκτόνωση του καναπέ, 'συνομιλώντας' με την εξουσία δια μέσω του Λάκη.

    Αλλά το iteanet από πότε αναμασάει άκριτα τα ευφυολογήματα του κάθε φασιστοειδούς;

    Εγώ για συγκολλητική ουσία της αριστεράς θα πρότεινα τον Βαρδή Βαρδινογιάννη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, και η ενότητα της αριστεράς (ταξική συνειδητοποίηση και πάλη, κοινωνική αλληλεγγύη) χτίζεται κάπως έτσι:

    "Την ίδια στιγμή, συνεχίζει να είναι κατειλημμένο το κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ συνεχίζει να είναι υπό κατάληψη, από μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μαζί με δυνάμεις του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του εργατικού κέντρου Αθήνας."
    πηγή:http://www.topontiki.gr/article/23491

    και όχι με το αναμάσημα εξυπνάδων του βιβλιοπώλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε,
    Η τακτική του ΚΚΕ είναι διασπαστική συνεχώς μέχρι τώρα στο κίνημα σε όλα τα επίπεδα και δεν το λέει ο Άδωνης αλλά το λένε μέχρι και τα μέλη του κόμματος, η απομονωτική τακτική πρέπει να τελειώνει.
    Οι κοινές δράσεις στο θέμα της έκδοσης των λογαριασμών της ΔΕΗ είναι θετικότατο στοιχείο που πρέπει να το κάνουμε σημαία και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να διευρυνθεί.
    Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα γεννήσουμε την αισιοδοξία στον κόσμο της αριστεράς και της εργασίας.
    Η αριστερά στις περασμένες εκλογές θα μπορούσε να είχε κερδίσει 3 περιφέρειες και πάνω απο 50 δήμους. σύμφωνα με τα γκάλοπ. αλλά προτίμησε την κομματική καταγραφή.
    Τα λάθη εμείς απο την πλευρά μας τα κοιτάζουμε για να τα διορθώνουμε και όχι για να ρίχνουμε κατηγόριες.
    Μέσα απο τους αγώνες που έρχονται χρειάζεται να κτίσουμε την κοινή δράση της αριστεράς και των εργαζομένων για να μπορέσουμε να νικήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λόγια, λόγια, λόγια και για την ταμπακιέρα κουβέντα:

    Ποιος εμποδίζει ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγους και λοιπές πασοκογενείς δυνάμεις να ενωθούν, να απομονώσουν και να ξεμπροστιάσουν το διασπαστικό ΚΚΕ και να διεκδικήσει η λοιπή, πλην ενωμένη αριστερά όχι 3 περιφέρειες απλά, αλλά την κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή