Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Βάσω Παπανδρέου: " Δεν είμαι νταλικιέρης"


Η Βάσω Παπανδρέου έκανε διευκρινιστική δήλωση , για το «Δεν πας στο διάολο ρε μαλάκα», που είπε στον Μ. Κεφαλογιάννη:

Η δήλωση έγινε αποκλειστικά στο Πάμε Λουκέτο και έχει ως εξής:


" Θάθελα να ζητήσω συγγνώμη, από τον κ. Κεφαλογιάννη , που τον είπα μαλάκα. Μου ξέφυγε. Αλλά δεν μπορώ να ακούω μαλακίες. Τώρα τελευταία η μαλακία πάει σύννεφο στη Βουλή.


Eντάξει όταν βλεπόμαστε στη Βουλή κάθε μέρα λέμε  " τι κάνεις ρε μαλάκα " και...

τέτοια , όμως  ιδιωτικώς .

Αλλά όταν σου λέει ο Κεφαλογιάννης  «Φέρεστε ανοήτως, είστε η χειρότερη πρόεδρος, να είστε σοβαρή, μην είστε Βάσω Παπανδρέου, θα σε πλακώσω »,  τι  να απαντήσεις; « Καλός μαλάκας είσαι;» ή  « Είσαι πολύ κιλά μαλάκας» . Λέγονται αυτά τα πράγματα σε μια γυναίκα;Και μάλιστα σε έναν χώρο , όπως η Βουλή ! Δεν μπορείς να μιλάς σαν νταλικιέρης.



Όταν άκουσα τα λόγια αυτά έμεινα  κάγκελο, μαλάκας. Ευτυχώς συγκρατήθηκα και τον έστειλα στον διάολο μόνο , συν το " μαλάκα"  που τον αποκάλεσα, αλλά δεν έπρεπε να το πω.  



Το θέμα θωρείται απο μένα λήξαν , αλλά δεν μπορεί πάντα στο ΠΑΣΟΚ να είμαστε οι μαλάκες της παρέας. Αυτοί έκαναν τη μαλακία και έριξαν το καράβι στα βράχια και πληρώνουμε κι από πάνω τη χοντρομαλακία τους.



Θα παρακαλέσω και τον κ. Κεφαλογιάννη  να ανακαλέσει τα όσα  υβριστικά και χυδαία είπε  σε μένα  Η δήλωσή του ¨μια γυναίκα δεν την χτυπάς ούτε με τριαντάφυλλα"  δεν με καλύπτει. Άλλα  χτυπάει  προφανώς ο κ. Κεφαλογιάννης.  

Αν  όμως δεν ζητήσει συγγνώμη για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς,  θα προβώ για πρώτη φορά στη ζωή μου, σε έναν χαρακτηρισμό, που ταυτόχρονα είναι και βαθιά πολιτική δήλωση: « Κύριε Κεφαλογιάννη, τη μαλακία πολύ αγάπησαν, τον μαλάκα ουδείς» 
http://pamelouketo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου