Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Φωκικός-Παναχαική 0-0, To νέο απόκτημα του Φωκικού, ο Θ. Στόϊκος, μιλάει για τα φετινά του σχέδια και τις φιλοδοξίες του.


Η ομάδα της Άμφισσας, που για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε πλήρη σύνθεση, με τα νέα της αποκτήματα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδωσε ελπίδα για πολύ καλές εμφανίσεις το προσεχές διάστημα.
Οι προσθήκες που έκανε η διοίκηση άλλαξαν το πρόσωπο του Φωκικού προς το καλύτερο. Σήμερα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, είδαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αρκετές ευκαιρίες και ευχαριστήθηκαν έναν καλό και πολλά υποσχόμενο Φωκικό. Πριν το ματς τηρήθηκε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Σπανοσωτηρόπουλου.

Συγκεκριμένα, στο α’ ημίχρονο ο Φωκικός έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Στόικο, μετά ...
από εκτέλεση κόρνερ στο 12’, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά από σέντρα. Στο 20’ λεπτό ο Φροξυλιάς, είχε μια δυνατή εκτέλεση φάουλ, που ωστόσο μπλόκαρε ο πορτιέρο της Παναχαικής.

Στο β’ ημίχρονο, ο νεοαποκτηθείς Σιάκκας επιχείρησε να ανοίξει το σκορ, με δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ. Στο 65’ ο Στοικος, είχε νέα ευκαιρία για τον Φωκικό μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά νέα επέμβαση του πορτιέρο της Παναχαικής, άφησε το τέρμα της ανέπαφο.

Η σύνθεση του Φωκικού: Βαλσαμάκης, Σκαρίμπας, Κωστόπουλος Νικόλτσης, Φροξυλιάς, Ταμπάκης, Δημήτρης, Χαλούλος, Σιάκκας, Δημητρίου, Στόικος.


Αναλυτικό ρεπορτάζ me φωτο και βίντεο στο site της ομάδας:
http://fokikos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=928:-0-0&catid=14:top-menu


Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ


"Ένα στοίχημα για μένα ο Φωκικός που θέλω να κερδίσω"
To νέο απόκτημα του Φωκικού, ο Θ. Στόϊκος, μιλάει για τα φετινά του σχέδια και τις φιλοδοξίες του.


To νέο απόκτημα του Φωκικού, ο 23χρονος Θ. Στόικος…ή Σάκης όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, συστήνεται στο φίλαθλο κοινό της ομάδας. Γεννήθηκε στις Σέρρες κι έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Πανθρακικό. Έχει αγωνιστεί σε Ιταλία, Πανθρακικό, Ηρακλή. Μιλάει στο www.fokikos.gr για την μετακίνηση του στην Άμφισσα, τα σχέδια του για φέτος αλλά και τις φιλοδοξίες του για το μέλλον.


Αναλυτικά η συνέντευξη:


Είσαι ένα από τα νέα αποκτήματα του Φωκικού. Πώς αισθάνεσαι στην καινούρια σου ομάδα;
Αισθάνομαι υπέροχα, υπάρχει ένα άψογο κλίμα μεταξύ των παικτών κ επίσης προπονητές κ διοίκηση είναι ανά πάσα στιγμή στο πλευρό μας. Ό,τι καλύτερο δηλαδή μπορεί να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής στην καινούρια του ομάδα.


Πώς προέκυψε η πρόταση από τον Φωκικό και πώς πήρες την απόφαση εγκατασταθείς μόνιμα στην Άμφισσα;
Για τον Φωκικό μου μίλησε ο μάνατζερ μου… και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω και στην Άμφισσα για να δω πως έχουν τα πράγματα. Αφού γνώρισα την ομάδα και είδα και το περιβάλλον δεν το σκέφτηκα καθόλου και αμέσως αποφάσισα ότι αυτός(Φωκικός) έπρεπε να είναι ο επόμενος σταθμός μου.


Μίλησες με άλλους παίκτες που αγωνίζονται ή αγωνίζονταν στην ομάδα για να αντλήσεις πληροφορίες;
Μίλησα με κάποια παιδιά αλλά πιο πολύ ήθελα να δω ο ίδιος από κοντά και έτσι να μπορώ να σχηματίσω την καλύτερη δυνατή άποψη. Πράγμα το οποίο έκανα.

Ήταν εύκολο να προσαρμοστείς στο κλίμα της ομάδας;
Ναι ήταν πιο εύκολο από όσο νόμιζα, από την πρώτη μέρα οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό σταφ με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθανθώ πως ήμουν καιρό στην ομάδα.

Ποιοι συμπαίκτες σου σε βοηθούν περισσότερο στην προσαρμογή;
Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί σίγουρα θα αδικήσω κάποιον. Όλοι τους είναι άψογοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

 
Πώς είναι το κλίμα στις προπονήσεις;
Το κλίμα στις προπονήσεις είναι αυτό που αρμόζει σε μια μεγάλη και σοβαρή ομάδα, υπάρχει πειθαρχία, δουλεύουμε σκληρά αλλά και συγχρόνως είναι ευχάριστο στα αποδυτήρια.


Έχεις παίξει σε ομάδες Α’ Εθνικής στην Ελλάδα, καθώς και στην Ιταλία. Τι προσδοκάς από την συμμετοχή σου στον Φωκικό;
Ο Φωκικός για μένα είναι ένα στοίχημα που θέλω να κερδίσω. Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα και μέσα από μια επιτυχημένη χρονιά θα ήθελα και εγώ να φανώ όσο το δυνατόν περισσότερο.

Από άποψη φυσικής κατάστασης είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες του πρωταθλήματος;
Φυσικά και είμαι έτοιμος, είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Φωκικό σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και όποτε μου ζητηθεί να το κάνω, θα δίνω το 110% των δυνάμεων μου.

Πώς περιμένεις το πρώτο παιχνίδι του Φωκικού στο τέλος του μήνα με τον Εθνικό Αστέρα;
Το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία καθώς το πρωτάθλημα έχει αργήσει πάρα πολύ και όλα τα παιδιά δεν βλέπουμε την ώρα της πρεμιέρας. Και ελπίζω να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;
Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να είναι δίπλα μας φέτος ακόμα και στα δύσκολα καθώς αξίζει πραγματικά αυτή η προσπάθεια που κάνουμε. Η στήριξη του θα μας δίνει δύναμη για να παλεύουμε όλη τη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου