Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

TA MAT ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Εικόνες- ντροπή ζήσαμε σήμερα στο Σύνταγμα.


ΒΙΝΤΕΟ: Τα ΜΑΤ διώχνουν τους Αγανακτισμένους
Οι Αγανακτισμένοι πολίτες έμειναν για αρκετή ώρα μπλοκαρισμένοι μέσα στην Πλατεία μη μπορώντας να πλησιάσουν την Βουλή. Τα ΜΑΤ είχαν κλείσει όλες τις διόδους που οδηγούσαν στην Λεωφόρο Αμαλίας με αποτέλεσμα ο κόσμος να είναι ασφαλής(;) μόνο στην Πλατεία.



Βέβαια, αυτή τη στιγμή οι ΜΑΤατζήδες έχουν καταλάβει και το εσωτερικό της Πλατείας Συντάγματος και συλλαμβάνουν πολίτες. Όχι ότι δεν το περιμέναμε βέβαια…
Δέκα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της νέας συγκέντρωσης των «Αγανακτισμένων» μπροστά από το κτίριο της Βουλής.
Επτά άτομα συνελήφθησαν για παρακώλυση συγκοινωνιών και τρία για επιθέσεις κατά αστυνομικών!!!

4 σχόλια:

  1. Στην ψωροκώσταινα του 2011,στην ΑΘήνα,στην Ιτέα,σε κάθε χωριό,πόλη,έδαφος ελληνικό,οικογένεια ελλήνων ή μεταναστών,γενικά όπου έχει αγγίξει το ελληνικό πνεύμα.
    Επικρατεί φίμωση,`σκάσε μη μιλάς,`μην αγωνιστείς γι'αρχές,δικαιώματα,`μην δακρύσεις καν για των προγόνων το αίμα,`μονάχα κοίτα εσένα ρε και την πάρτη σου.Ποτισμένο ένα έθνος γεμάτο αίμα για την ελευθερία,αίμα για δίκαιους αγώνες,αίμα για ίσα δικαιώματα προς όλους ΄κατέντησε πια να βρίσκεται διαχωρισμένο σε κόμματα και εντελώς αντίθετες γνώμες.
    Η αρχή του διχασμού και διαχωρισμού στην πρόσφατη ιστορία μας πηγαίνει πίσω στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τις αδερφοκτονίες,στον προδωμένο αργότερα απ'το κόμμα του Αρη και τους απέναντι,ήταν τότε που ξένος δάκτυλος προσπάθησε να επιβάλλει καλά οργανωμένα των διχασμό απόψεων και αντίστασης ενός ένδοξου αλλά τσακισμένου απο βυζάντιο και τουρκοκρατία έθνους.
    Η πλευρά των ανταρτών που αντιδρούσε στην οικουμενική διακυβέρνηση με μπασταρδοφυλές και απέναντι η πλευρά των αρχών του τότε:Αστυνομία,Στρατός,Δήμαρχοι,Παπάδες και γενικά ο συντηριτισμός της εποχής.
    Έγιναν ατέλειωτα λάθη κι απο τις 2 πλευρές και καθένας μας έχει μια ιστορία απο τους παππούδες ,τους μεγαλύτερους να διηγηθεί,έγιναν άδικες σφαγές,βιασμοί,κατάχρηση εξουσίας και τρομοκρατία και απο τις δύο πλευρές τονίζω.
    Απο τότε λοιπόν η διαχωριστική ταμπέλα αριστερά και δεξιά μπήκε καλά στο πετσί του Ελληνα με καταστροφικές συνέπειες που η ως τώρα ιστορία μας έδειξε το αποτέλεσμα του διαχωρισμού του έθνους και της ενωμένης ελληνικής φωνής.
    Κάθε που χρειάστηκε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει ξένες δυνάμεις'ένώθηκε σαν μια γροθιά,όλοι μαζί στο αλβανικό,στο Ο Χ Ι,απέναντι σε Τούρκους,σε κάθε μα κάθε πόλεμο ακόμα και τότε που είμασταν πόλεις κράτη γινόμασταν ένα και η ιστορία αδέρφια δεν παραγράφεται όσο κι αν το θέλησαν και το θέλουν ακόμα προδότες.
    Δεν μας τρομάζει τίποτα και έχουμε πλάτες την λαμπρότερη ιστορία του κόσμου όπως και ο Αγνωστος Στρατιώτης που έπεφτε στη μάχη τότε χωρίς να μιζεριάζει και να παραπονεθεί έτσι κι εμείς πρέπει να σταματήσουμε τη μιζέρια και να μη κλαίμε τη μοίρα μας αλλά να πολεμήσουμε ρεεεεε ενάντια στο σύστημα που δολοφονεί,να γίνουμε όλοι πολίτες οπλίτες και όποιος δειλιάζει ή έχει βολευτεί και δεν του αρέσει να του χαλάμε τη θεσούλα του θα μας βρεί απέναντι του.Οσοι θέλετε να λέτε ό,τι εκπροσωπέιτε την πατρίδα είστε καλά γελασμένα τσιράκια του ΝΑΤΟ,όσοι λέτε πως εμείς που φωνάζουμε δεν ντρεπόμαστε που μας παίρνουν χωρίς μάχη τα Ιμια,την Ιμβρο,Τένεδο και κάθε κομμάτι που σιγά σιγά αφαιρείται απ'τον χάρτη είστε πιονάκια και έρμαια στρατοκρατίας,όσοι αφήσατε να μπεί τουρκική φρεγάτα μέχρι τη Σαλαμίνα και Ραφήνα κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου 'μπιπ' και καταλάβατε πως ο στρατός που υπηρετείτε είναι ΝΑΤΟϊΚΟΣ χωρίς κανένα όφελος για τον Ελληνα πολίτη που ζεί στο Καστελόριζο π.χ.
    Δεν είμαστε ξεχωριστό έθνος αγανακτησμένοι και αστυνομικοί,δεν έχουμε άλλη πατρίδα πλούσιοι και φτωχοί,δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί,Υπάρχουν Ελληνες και έλληνες αλλά ολοι μαζί Ελλάδα.
    Χ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε μια Ελλάδα, αλλά με Έλληνες πρέπει να τσακωθούμε.
    Αυτούς τους Έλληνες που ταυτίζουν τα συμφέροντά τους με τους Οικονομικά ισχυρούς , 'Έλληνες ή Ξένους.
    Πίσω από την έννοια Ελλάδα κρύφτηκαν οι πλούσιοι Έλληνες για να κάνουν τις αρπαχτές τους, με την Ευρωπαϊκή Ένωση , με τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την καταλήστευση του κράτους.
    Πίσω απο την έννοια Ελλάδα κρύβεται και ο πρωθυπουργός όταν προσπαθεί να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των τραπεζιτών.
    Μπορεί να είμαστε όλοι Έλληνες, αλλά Έλληνες χρησιμοποιούν σαν στρατό για να μας κρατούν υποταγμένους.
    Είναι κάποιες στιγμές που οι έννοιες αλλάζουν νόημα όταν τα πάντα καταρρέουν.
    Χρειάζεται να δημιουργηθεί μια κοινωνική συμμαχία ώστε να ξέρουμε σε ποια Ελλάδα αναφερόμαστε και ποιους θα έχουμε συμμάχους, αλλιώς την χώρα μας θα συνεχίζουν να την εκφράζουν αυτοί που την κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται πια φίλε-λη iteanet να τσακωθούμε και να παίξουμε το παιχνίδι που ζητάν τα ΜΜΕξημέρωσης,απλά σε αυτή την κοινωνική συμμαχία που έγραψες πρέπει να σταθούμε.Το παιχνίδι με τις μίζες και κομπίνες έχει χαθεί,οι κλέφτες όσο μπορούν θα κλέβουν και παράλληλα με τα πλούτη τους θα το παίζουν ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ-ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ.Με αυτούς ναι είμαστε απέναντι αλλά πλέον πιστεύω η Ελλάδα δεν είναι οι κλέφτες και τα λαμόγια,είναι οι άνεργοι πολίτες σαν εμένα,οι χαμηλοσυνταξιούχοι,οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις,όλος ο κόσμος που μοχθεί να τα βγάλει πέρα με το ζόρι έλληνες και ξένοι βιώνοντας τον φασισμό του ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ ,την ανυπαρξία λύσεων της αριστεράς,του φασίστα καρατζαφέρνει και τις σχέσεις εξάρτησης απο ρουσφέτια για μια θέση εργασίας.Η Ελλάδα είναι τα γεροντάκια που μαζεύουν σάπια λαχανικά στις λαικές και τώρα στα γεράματα ξαναζούν την κατοχή,είναι ο μικρός Χαμί που ανατινάχθκηκε όταν έψαχνε στα σκουπίδια ελπίδα.
    Η καθαρή ελλάδα δεν κρύβεται πια και είμαστε όλοι εμείς που έχουμε φωνή-κραυγή για όσα ζούμε αλλά ποτέ δεν ακουγόμαστε.Μην κοιτάς εδώ στην Ιτεάρα,κοίτα στην Κυψέλη,στο Γαλάτσι,σε μεγάλες πόλεις:Έτοιμη να κάνει μπαμ είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ Ελλάδα και η περιθωριοποιημένη κοινωνία της.
    Κοινωνική συμμαχία πανέμορφη λέξη αλλά ειλικρινά Υπάρχει μια υγιής δύναμη σ'αυτή τη σαπίλλα που ζούμε?Υπάρχει φώς ή θέσεις να ακολουθήσουμε?
    Ο μόνος δρόμος μέχρι να βρεθεί κοινή φωνή θα είναι η καθαρή ταξική πάλη απέναντι σε κάθε προκλητική και βρώμικη αρχή,οι αυθόρμητες αντιδράσεις του αγανακτησμένου έλληνα,φωνές αλληλεγγύης που θα περιμένουμε να ενωθούν ώστε να επικρατήσει πια η ουτοπική `κοινωνική συμμαχία.
    Χ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτόν τον δρόμο θα συναντηθούμε.
    Ελπίζω να είμαστε όλο και περισσότεροι αυτοί που θα συνειδητοποιούν αυτήν την κατάσταση, όπως και να βρεθούν αυτοί που θα είναι ικανοί να εμπνεύσουν το σύνολο της κοινωνίας.
    Είμαστε πολλοί αυτοί που σκεπτόμαστε αυτά τα πράγματα και χρειάζεται να γίνει ένα βήμα παρακάτω, εμείς καταθέτουμε την δική μας διαθεσιμότητα και την πρόθεση να συμμετέχουμε και να προβάλουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία αποφασιστεί.
    Οι μέρες της κρίσεως πλησιάζουν ανεξάρτητα από τις δικές μας προτεραιότητες και επιλογές και θα είμαστε παρόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή