Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Hi Tech Ράλλυ σήμερα στην Ιτέα



Hi Tech EKO – Mobility Rally 2011

Για 5η συνεχή χρονιά ένας αγώνας για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, στις 23-25 Σεπτεμβρίου… 

Πιο συγκεκριμένα, το Hi Tech EKO – Mobility Rally διοργανώνεται στην Ελλάδα για συνεχόμενη χρονιά στις 23-25 Σεπτεμβρίου και είναι ενταγμένο στη σειρά των εκδηλώσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου ...
Η φετινή διοργάνωση του Ελληνικού γύρου του Κυπέλλου Εναλλακτικών Ενεργειών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου υποστηρίζεται από την ΕΚΟ στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναλάβει για την προώθηση της καθαρής αυτοκίνησης και των νέων τεχνολογιών στις Μεταφορές.

Τα 17 υβριδικά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα που κινούνται με εναλλακτικό καύσιμο θα ξεκινήσουν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 από το σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων «Σείριος», επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Αφού διανύσουν...
320 χιλιόμετρα και ολοκληρώσουν 7 Δοκιμασίες Ακριβείας θα διανυκτερεύσουν στα Καμένα Βούρλα. Το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 08.30 θα εκκινήσουν για το δεύτερο σκέλος και αφού διανύσουν 400 χιλιόμετρα και ολοκληρώσουν άλλες 8 Δοκιμασίες Ακριβείας θα τερματίσουν το απόγευμα και ώρα 18.00 στο πρατήριο ΕΚΟ του σταθμού εξυπηρέτησης αυτοκινήτων που βρίσκεται στην Αττική Οδό 7,5 χιλιόμετρα πριν από την έξοδο προς το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Συμμετέχουν δύο ιταλικά αυτοκίνητα τα οποία κινούνται με εναλλακτικό καύσιμο, ένα υβριδικό αυτοκίνητο από την Ισπανία και ο Γάλλος περσινός κυπελλούχος, επίσης με υβριδικό αυτοκίνητο. Το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει καθιερώσει αυτή την ετήσια και με διεθνή αναγνώριση εκδήλωση του χώρου των νέων τεχνολογιών της αυτοκίνησης είναι ενδεικτικό της ενεργού παρουσίας της χώρας στα διεθνώς δρώμενα σε έναν τομέα πολλά υποσχόμενο για το μέλλον.
 
Από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου