Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας Ανακοίνωση

Την 26η Αυγ 2011 η Φ.Ο.Φ πληροφορήθηκε από πολίτες της Άμφισσας την ύπαρξη χτυπημένου σκύλου στην περιοχή της Αγροτικής Τράπεζας Άμφισσας.
Η ομάδα διάσωσης κινητοποιήθηκε άμεσα με αποτέλεσμα την έγκαιρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του ζώου. Επρόκειτο για κυνηγόσκυλο μεγάλου μεγέθους με λουρί και αλυσίδα, το οποίο είχαν σύρει δεμένο από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα...
το ζώο να υποστεί εγκαύματα στα 4 πόδια και στην κοιλιακή του περιοχή.
Επί 17 ημέρες η Φ.Ο.Φ περιέθαλψε τον σκύλο και τον φωτογράφησε. Η φωτογραφία του δόθηκε σε κυνηγετικούς συλλόγους της περιοχής μας, με αποτέλεσμα να βρεθεί ο κυνηγός ιδιοκτήτης, του οποίου είχε κλαπεί το ζώο.
Ο κάτοχος του κυνηγόσκυλου ήρθε αμέσως σε επαφή μαζί μας και του επιστρέψαμε το ζώο του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης δώρισε στη Φιλοζωική μεγάλη ποσότητα ξηράς τροφής, καθώς και ότι πλήρωσε όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν για την περίθαλψη του σκύλου του.
Η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας ευχαριστεί θερμά το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Άμφισσας για την ανοχή και υπομονή που έδειξε κατά τις 6 ημέρες φιλοξενίας του ζώου στον περίβολο της.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τις κυρίες Τζίνα Κοκολόγου και Κική Τσελεμπή για την τεράστια υπομονή και συνεργασία τους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν και βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στη διάσωση του άτυχου σκύλου καθώς και τους πολίτες της ’Άμφισσας οι οποίοι μας ειδοποίησαν έγκαιρα. Με τιμή Η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου