Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Λεφτά για τα ΜΑΤ, υπάρχουν




Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας όλες τις αλλαγές που έχει αποφασίσει, ισοπεδώνοντας μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές. Παρά τις αντιδράσεις των διαφόρων θιγόμενων επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων (θυμηθείτε τους ταξιτζήδες, τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους φαρμακοποιούς, τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς), η στάση της είναι αμετακίνητη -με μία μοναδική εξαίρεση: ...
την αστυνομία!
Έτσι, δε χρειάστηκε τίποτα περισσότερο από μία απειλή των συνδικαλιστών της αστυνομίας πως τα ΜΑΤ θα προβούν σε λευκή απεργία κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, για να αποσυρθεί άρον-άρον η εγκύκλιος με βάση την οποία θίγονταν οι οικονομικές απολαβές των ενστόλων. Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η χθεσινή Πανελλαδική Ένστολη κινητοποίηση στην Θεσσαλονίκη το Υπουργείο Π.τ.Π. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :
«Ανακοινώνεται ότι, μετά από συνεννόηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, εκδόθηκε Απόφαση, σύμφωνα με την οποία η αποζημίωση για τα νυχτερινά και την πέραν του πενθημέρου εργασία του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα εξακολουθεί να καταβάλλεται, όπως μέχρι σήμερα». (πηγή: www.policenet.gr)
Έτσι οι άνδρες των ΜΑΤ, αφού πέτυχαν την ικανοποίηση των δικών τους διεκδικήσεων, θα βρίσκονται κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να σαπίσουν στο ξύλο όσους άλλους πολίτες τολμήσουν να διαδηλώσουν για να ικανοποιηθούν και τα δικά τους αιτήματα.
http://www.salata.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου