Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΟΜΕ-ΟΤΕ: Αιφνιδιαστικό κλείσιμο 137 καταστημάτων, Ιτέα, Αράχωβα, Δίστομο, πάνε για κλείσιμο


«Η Διοίκηση του ΟΤΕ  και οι Γερμανοί μέτοχοι, απρόκλητα και αιφνιδιαστικά, κλείνουν από 1/10/2011 137 καταστήματα σ΄όλη την Ελλάδα, αφήνοντας στο έλεος των παρόχων σχεδόν όλη την Επικράτεια ακόμα και τα Καλάβρυτα και το Δίστομο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Όπως αναφέρει, «την ώρα που έχει αρχίσει ο διάλογος για όλα τα ζητήματα και θα διαρκούσε μέχρι τέλος του Αυγούστου, η Διοίκηση θεώρησε ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να επιχειρηματολογήσει και να διαβουλευτεί με τους ...
εκπροσώπους των εργαζομένων για το προσδοκώμενο όφελος απ΄αυτή την απόφαση».
Η ΟΜΕ-ΟΤΕ αποχώρησε από τη συνάντηση και αύριο Τετάρτη θα συνεδριάσει προκειμένου να πάρει αποφάσεις για περαιτέρω ενέργειες. Τέλος, «καλεί όλο τον πολιτικό κόσμο να αναλάβει τις ευθύνες του και να ανοίξει το φάκελο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» που έντεχνα μπήκε στο αρχείο».

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

    iteanews Πώς καταντήσαμε λοιπόν, 37 χρόνια μετά την μεταπολίτευση ένα κομμάτι του λαού μας, ανησυχητικά ευρύ, να έχει βάλει χιτλερικούς στο Δημοτικό Συμβούλιο της πρωτεύουσας της χώρας, ο οποίος (Μιχαλολιάκος) μάλιστα να χαιρετά και χιτλερικά μέσα στο δημαρχείο, «γράφοντας» τους πάντες, και κάποιοι από το λαό να σιγοψιθυρίζουν στις γωνιές «εγώ στις εκλογές θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, να τους πονέσει». Φαινόμενα όπως οι λαθρομετανάστες, και την αγάπη για την πατρίδα τα παραχωρήσαμε στους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Και ξεπέσαμε σαν λαός σε αυτά τα υποκείμενα τους μαχαιροβγάλτες, να μας το παίζουν «πατριώτες προστάτες του λαού». Αυτά δεν πρέπει να ξεγελάνε κανέναν άνθρωπο. Αυτή η άθλια συμμορία δεν έχει τίποτα το πατριωτικό. Είναι απ’ ευθείας απόγονοι του χιτλερόδουλου ταγματασφαλιτισμού, μάλιστα της πλέον αμετανόητης χιτλερικής πλευράς του, της Βέρμαχτ και των SS. Είναι πολιτικοί απόγονοι και θαυμαστές αυτών που ξεκοίλιαζαν χωρίς έλεος γυναίκες, μωρά και γέρους στο Δίστομο, εκείνων που εφάρμοσαν την «Τελική Λύση» στα σώματα 6.000.000 Εβραίων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μή παραμυθιαζόμαστε! Ο ΟΤΕ Αράχωβας δε λειτουργεί εδώ και μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της Ιτέας καλύτερα να μη λειτουργούσε.Αξιοθρήνητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που δεν θα λειτουργεί θα πηγαίνουμε να λέμε και μια καλημέρα στην Άμφισσα, ή να πληρώνουμε το κάτι παραπάνω στην εξόφληση των λογαριασμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή