Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΠΑΚΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

 Όπως γράψαμε σε προηγούμενο φύλο της εφημερίδας μας οι δυνατές βροχές του περασμένου χειμώνα προκάλεσαν την πτώση του τοιχίου στο γήπεδο του μπάσκετ. Το τοιχίο αυτό πρέπει να επισκευαστή το συντομότερο όχι μόνο για λόγους καλαισθησίας, αλλά και πρακτικούς. 
Εάν δεν ανακατασκευαστεί, λόγο του πρανούς του εδάφους, θα συνεχιστεί η κατολίσθηση, με αποτέλεσμα την δημιουργία μεγαλύτερου προβλήματος και κατά συνέπεια μεγαλύτερου κόστους επισκευής. Ακόμα το πεσμένο ...
τοιχίο μπορεί να γίνει και αιτία κάποιου ατυχήματος, όταν το καλοκαίρι τα παιδιά θα παίζουν στον χώρο. (με μια πρώτη εκτίμηση, το κόστος για την κατασκευή του νέου τοιχίου είναι περίπου 3000 Ευρώ).


 Ένα άλλο αναγκαίο έργο είναι ή  αποκατάσταση του προβλήματος και η εύρεση λύσης για τα νερά που τρέχουν τον χειμώνα μέσα στην κουζίνα του ξενώνα μας.
 Εκτός από τα πιο πάνω αναγκαία έργα, ο Σύλλογος προγραμματίζει και κάποια άλλα έργα εξωραϊσμού του χωριού μας, όπως την διαμόρφωση του χώρου στην θέση Σταυρός, (ώστε αντί για χώρος απόρριψης απορριμμάτων από κάποιους, να δημιουργηθεί μια μικρή πλατεία), μεταφορά νερού στο Αλωνάκι και κατασκευή πέτρινης βρύσης, φωταγώγηση της πλατείας της Μότσου, κ.α.
 Δυστυχώς τα οικονομικά του Συλλόγου μας δεν του επιτρέπουν να προχωρήσει στην πραγματοποίηση των πιο πάνω. Ο Σύλλογος μας δεν παίρνει καμία επιχορήγηση από καμία υπηρεσία του κράτους. Έτσι η μόνη πηγή εσόδων είναι τα μέλη του Συλλόγου μας, δηλαδή όλοι εμείς.
 Για αυτό καλούμε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση των πιο πάνω, να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο μας.
 Εάν θέλουμε να συντηρούμε και να βλέπουμε το Χωριό μας πιο όμορφο θα πρέπει όλοι να βοηθούμε σε αυτό. Καταβάλλοντας από την ελάχιστη ετήσια συνδρομή μας έως οποιαδήποτε άλλη βοήθεια μπορεί να προσφέρει ο καθένας.   
http://www.coupaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου