Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο Αλέκος Αλαβάνος παραιτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο


Ο Αλέκος Αλαβάνος παραιτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί στη συνέλευση της παράταξης, ώστε να υπάρξει εναλλαγή προσώπων της "Ελεύθερης Αττικής"


Παραιτήθηκε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου Αττικής ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής - Ελεύθερη Αττική» κ. Αλ. Αλαβάνος.
Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί στη συνέλευση της παράταξης, ώστε να ...
υπάρξει εναλλαγή προσώπων της "Ελεύθερης Αττικής" - οι πέντε πρώτοι κατά σειρά κατάταξης- κατά τη θητεία στο περιφερειακό συμβούλιο.  Έτσι, είχε συμφωνηθεί ο κ. Αλαβάνος να παραμείνει ως την 1η Ιουνίου. Τη θέση του για το αμέσως επόμενο διάστημα λαμβάνει ο κ. Χρ. Καπάταης , λογιστής το επάγγελμα,  πρώην υποψήφιος βουλευτή Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ και νυν μέλος του Συντονιστικού του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής.

Όπως είπε ο κ. Αλαβάνος ανακοινώνοντας την παραίτησή του κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, η απόφαση εναλλαγής προσώπων από την παράταξή του είναι και μια απάντηση σε όσους απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα.

1 σχόλιο:

  1. Νόμιζα κι εγώ ότι κάποιος τον πείραξε πάλι, θύμωσε και παραιτήθηκε. Αλλά εντάξει, είναι στα πλαίσια των ενδοπαραταξιακών δημοκρατικών διαδικασιών. Το ενδιαφέρον είναι ότι τον αντικαθιστά ένας ΠΑΣΟΚτζής. Μα καλά, δεν υπάρχουν πολιτικά στελέχη σ' αυτό τον τόπο που δεν έχουν περάσει απ' το ΠΑΣΟΚ και την ΚΝΕ; Μεγάλα σχολεία το Κίνημα και το Κόμμα τελικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή