Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Περιοριστικός όρος καταβολής εγγυοδοσίας 15000 Ευρώ στον Φουσέκη για τα Τουμπανάρια

Είχαμε τον Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη που έγινε πανελλήνια γνωστός για τις "εξυπηρετήσεις" στους γνωστούς του και την έκπτωση απο το αξίωμά του .
Σε λίγο καιρό όμως μπορεί και η Φωκίδα να πάρει τέτοια δημοσιότητα μιας και τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για τον Δήμαρχο Δελφών Ν.Φουσέκη λόγω της  εμπλοκής του με την δικαιοσύνη.
Δεν γλύτωσε τελικά τον περιοριστικό όρο και την καταβολή εγγύησης ο Δήμαρχος Δελφών Ν. Φουσέκης για την γνωστή υπόθεση με τα Τουμπανάρια και τα τοπογραφικά εντός  Β Ζώνης του Δελφικού τοπίου....


Μετά τον πρώην Δήμαρχο Δελφών Καλτσή που απομακρύνθηκε απο το αξίωμα του λόγω της ίδιας υπόθεσης  και στον νέο Δήμαρχο Δελφών, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας αίροντας την διαφωνία μεταξύ εισαγγελέως και ανακριτή επέβαλε τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 15.000 ευρώ.
Διαβάστε κομμάτια απο την απόφαση που έστειλε ο καταγγέλων Στέλιος Σχοινάς στην βουλευτή , την αντιπεριφερειάρχη, τους περιφερειακούς και τους Δημοτικούς συμβούλους της περιοχής μας

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ίδια η κατηγορούσα αρχή είναι πολύ σκληρή στις κοτηγορίες της. Αν διαβάσετε την πρώτη σελίδα απο αυτές που δημοσιεύσαμε το καταλαβαίνετε.
    Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί που πιθανά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.
    Αν θέλεις φίλε που έκανες το σχόλιο που κρύφτηκε μπορείς να το ξαναγράψεις χωρίς τον τελικό χαρακτηρισμό.
    Αν πάλι βαριέσαι μπορούμε να το δημοσιεύσουμε χωρίς την τελευταία γραμμή.
    Συγνώμη για την λογοκρισία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ? ΕΝΩ ΣΤΙΣ 16-6-2011 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΤΕΑ ΝΕΤ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΟΛΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν διαφωνούσαμε σε τίποτα απο αυτά που αναφέρατε παρά μόνο σε μια τελική έκφραση που περιείχε ένα χαρακτηρισμό.
    Ευχαριστούμε πολύ που κάνατε τον κόπο και το ξαναγράψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΥΠΕΡΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή