Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΤ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ Α.Τ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ. -ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ-

 ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ!!!

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ


Επίθεση ένοπλων φασιστών στα Εξάρχεια

Απαντάμε με συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις φασιστικές επιθέσεις την Δευτέρα 16 Μάη 2μμ στο Δημαρχείο Αθήνας, έξω από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ομάδα φασιστών με κουκούλες στα πρόσωπα επιτέθηκε στη Λαϊκή των Εξαρχείων στη Καλλιδρομίου και Χ.Τρικούπη ρίχνοντας μολότωφ μπροστά από το Καφενείο Μουριά, γνωστό σημείο συνάντησης ανθρώπων της διανόησης και της αριστεράς. Κυνήγησαν κάποιον έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και έριξαν μολότωφ σε μηχανή της οποίας ...εξερράγη το ντεπόζιτο προκαλώντας τον τραυματισμό μιας γυναίκας. Ξεκίνησαν από θεατρικές αψιμαχίες στο Αστυνομικό Τμήμα για να συνεχίσουν εισβάλλοντας στη  Λαϊκή προκαλώντας πανικό στους μετανάστες και σε όλο τον κόσμο που ψώνιζε εκείνη την ώρα. Ήταν τόσο αδίστακτοι ώστε ένας από αυτούς επιδείκνυε το όπλο που κρατούσε και κουνούσε απειλητικά.

 Η Αστυνομία του Χ.Παπουτσή σε ένα όργιο αποπροσανατολισμού δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο χρησιμοποιεί τις φασιστικές συμμορίες για να απλώσει παντού το φόβο έκανε λόγο για αντιεξουσιαστές ενώ μισή ώρα αργότερα έκανε τάχα πως έψαχνε τον οπλοφόρο φασίστα. Προσήγαγε μάλιστα στη ΓΑΔΑ  γνωστή αριστερή αγωνίστρια της περιοχής!


Η κατρακύλα της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό. Ξεκίνησε με την δολοφονική επίθεση σε βάρος του διαδηλωτή της Πανεργατικής Γιάννη Καύκα, χρησιμοποίησε τους φασίστες οι οποίοι το ίδο βράδυ  δολοφόνησαν το μετανάστη από το Μπαγκλαντές και συνέχισαν με  τις επιχειρήσεις σκούπα στην Αθηνάς με σχεδιασμένη μεταφορά των φασιστών της Χρυσής Αυγής στο Δημαρχείο της Αθήνας από τη Γ Σεπτεμβρίου,  ενώ παρίσταναν τους οργισμένους για τη δολοφονία του άτυχου 44χρονου.

Πρέπει να βάλουμε φρένο στον αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης που στη χρεοκοπία του Μνημόνιου ΔΝΤ-ΕΕ αντιμετωπίζει με πανικό, καταστολή και βάζει μπροστά το παρακράτος των φασιστών να χτυπάνε τους μετανάστες και τη αριστερά με τις ίδιες μεθόδους της Δεξιάς  της δεκαετία του ΄60 με την «Καρφίτσα».

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας την Δευτέρα 16 Μάη  στις 2μμ. Ζητάμε από τον Δήμαρχο Γ.Καμίνη να στείλει  ένα σαφές μήνυμα καταδίκης των φασιστικών προκλήσεων και της κατάλυσης των δημοκρατικών ελευθεριών.

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου 6932828964

8 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!!!!ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΑΖΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνωρίζουμε τους κουκουλοφόρους. Γνωρίζουμε την καταδίκη της επίθεσης τους απο όλα τα κόμματα της αριστεράς .

    Σας δώσαμε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από Δημοτικό Σύμβουλο παράταξης του Δήμου Αθηναίων που περιέχει πολλές λεπτομέρειες της επίθεσης .
    Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιου είδους καταγγελία και νομίζουμε οτι έχει ενδιαφέρον.
    Άλλωστε η επίθεση στην Λαϊκή αγορά και οι φωτογραφίες που βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο με τους καμένους πάγκους των επαγγελματιών δεν μοιάζουν με τον τρόπο δράσης αναρχικών ομάδων που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα.
    Το σκηνικό της βίας είναι απαραίτητο για να περάσουν τα νέα μέτρα και ο νέος φασισμός που έρχονται να επιβληθούν στην ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που μας κυβερνούν εδώ και χρόνια μας περνούν για χαζούς και εμείς κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τους το επιβεβαιώσουμε.
    Όσο για τα Εξάρχεια , αυτά δεν έχουν ούτε σύνορα ούτε συνοριοφύλακες μπορεί να μπαίνει ο κάθε ένας.
    Σε αυτό που έχετε δίκιο πάντως είναι το γεγονός οι όποιος αποδίδει κατηγορίες πρέπει να τις αποδεικνύει κιόλας. Αλλιώς ο άλλος δεν έχει κανένα τρόπο να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας. Αυτό ισχύει και για τους αναρχικούς και για τους ακροδεξιούς.
    Η στρατηγική της έντασης και της αύξησης της βίας νομίζουμε οτι εξυπηρετεί τους κυβερνώντες, τώρα αν οι κουκουλοφόροι που συχνά τους βλέπουμε να κάθονται δίπλα δίπλα με τους αστυνομικούς παίζουν τον ρόλο του αναρχικού ή του φασίστα αυτό δεν το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γραφικότητα που σας διακατέχει δεν θα σας βάλει ξανά στη Βουλή! Καλύτερα γιατί κουραστήκαμε αν και κάποιοι σας εμπιστευτήκαν! Ιτεανετ αλλάξτε στυλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κρίση έχει αγκαλιάσει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Τόσο αυτούς που κυβέρνησαν όσο και αυτούς που δεν κυβέρνησαν αλλά δεν μπόρεσαν να συγκροτήσουν αντίπαλο δέος απέναντι στην πολιτική χρεοκοπίας της χώρας μας.
    Ολόκληρη η κοινωνία πρέπει να αλλάξει στυλ, ίσως και εμείς.
    Για την Βουλή που γράφετε, αν δεν σας αρέσει η γραφικότητά μας και οι προτάσεις μας, μπορείτε να καμαρώσετε τα υπόλοιπα κόμματα που υπάρχουν εκεί.
    Εμείς συνεχίζουμε στον δρόμο της συγκρότησης συλλογικότητας μέσα στην κοινωνία και ας είμαστε γραφικοί, τουλάχιστον έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας.
    Ίσως αυτό να είναι το κακό με μας , οτι δεν ζητάμε την κατάκτηση της εξουσίας αλλά απλώς να είμαστε εντάξει με την συνείδησή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτοί που ανέλαβαν (ανώνυμα) την ευθύνη, άλλα λένε

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1292277

    ψάξε γύρευε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή