Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δελτίο τύπου της Ν.Δ. Ιτέας


Τ.Ε. ΙΤΕΑΣ        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΤΕΑ 23 Μαΐου 2011


Η Τ.Ε. Ιτέας βλέποντας τα προβλήματα ν’ αυξάνονται τόσο στη πόλη μας όσο και στην Επικράτεια αλλά βλέποντας την ανησυχία των πολιτών, μετά από φημολογίες για το αβέβαιο μέλλον και τις προοπτικές των Δημόσιων Υπηρεσιών της πόλης μας (ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ- ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) στο τακτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ν’ ...
ασχοληθεί με το θέμα σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Φωκίδος, το Περιφερειακό Σύμβουλο κο Κων/νο Παπαθανασίου και τους αντίστοιχους Τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας..
Στο συμβούλιο αυτό παρευρέθη και ο Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Φωκίδος κος Ξενοφών Καραγεωργίου που ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα και τα προβλήματα της περιοχής και έδωσε και κατευθύνσεις για τις κινήσεις που πρέπει να γίνονται ώστε να υπάρξει και πιο σωστή ενημέρωση των πολιτών. Ο κος Καραγεωργίου ενημέρωσε τη Τ.Ε. και για το ΖΑΠΠΕΙΟ II και παραχώρησε συνέντευξη στη τηλεόραση του LEPANTO.
Σε έκτακτο συμβούλιο που έγινε τη Τετάρτη 18 Μαΐου και με μοναδικό θέμα την τυχόν εκ νέου παραχώρηση της περιοχής “Λαρνάκι” στη μεταλλευτική εταιρία S&B και με τη παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Φωκίδας κου Κων/νου Καπούρου αποφασίστηκε ομόφωνα η Τ.Ε. να πάρει θέση για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα που απασχολεί πολίτες και φορείς και να παραδώσει υπόμνημα με τις προτάσεις της στο Τοπικό Συμβούλιο της 20ης Μαΐου.
Τη Παρασκευή 20 Μαΐου αντιπροσωπία της Τ.Ε. παρέδωσε το υπόμνημα στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας αφού πρώτα διαβάστηκε από τη Πρόεδρο. Επίσης το υπόμνημα αυτό μοιράστηκε στο τύπο, σε πολίτες και φορείς.

Τ.Ε. ΙΤΕΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Αρχίσατε καλά θα έλεγα. Να συνεχίσετε έτσι. Τα προβλήματα ειδικά της Ιτέας είναι πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή