Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Περιπολικό αφήνει ελεύθερους Χρυσαυγίτες


Αν αναρωτιέστε γιατί τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραυμάτισαν 17 αλλοδαπούς παρά την συνεχή παρουσία των ΜΑΤ και τελικά συνελήφθη μόνο ένας αλλοδαπός, υπάρχει η εξήγηση στο βίντεο που ακολουθεί.
Γιατί οι μαχαιροβγάλτες βγήκαν στους δρόμους με τις πλάτες της κυβέρνησης. Θέλουν να μας βάλουν αντί να κυνηγάμε την Κυβέρνηση και το ΔΝΤ να κυνηγάμε τους μετανάστες.
Στο video έχουν αναφέρει τη σύλληψη στα κεντρικά και ενώ έχουν πιάσει δυο χρυσαυγιτες τους αφήνουν ελευθερους και φερνουν στην θεση τους δυο μεταναστες...ειναι απιστευτο αυτο που κανουν...επιασαν δυο μεταναστες και τους εβαλαν στην θεση των άλλων ωστε να ειναι οκ με τις συλληψεις.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στο μάγκα που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Για να καταλάβουν επιτέλους μερικοί οτι οι αλλοδαποί με τους οποίους τα έχει βάλει όλο το πανελλήνιο αυτές τις μέρες είναι τα εξιλαστήρια θύματα μιάς νέας χούντας που μαγειρεύεται παρασκηνιακά απο κυβέρνηση, αστυνομία και ακροδεξίες οργανώσεις. Αλλά δε φαίνεται να έχουμε μάθει τίποτα απολύτως απο το παρελθόν μας και την ιστορία της χώρας μας, διότι ο εχθρός ήταν πάντα απο "μέσα" και δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά ποτέ απο μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί.
    Ίσως αυτό το βίντεο να δίνει κάποια απάντηση στα "ερωτήματα" του Θεοδωράκη σε άρθρο αυτού του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τακτική της Κυβέρνησης είναι γνωστή μιας και έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για να περιορίσει τις αντιστάσεις της κοινωνίας.
    Αυτές τις τακτικές περιγράφει άλλωστε και ο Μίκης με τα άρθρα του.
    Από το να κυνηγάει η κοινωνία τους υπουργούς (πρώην και νυν) των κυβερνήσεων που χρεοκόπησαν την χώρα, προτιμούν να βάλουν την κοινωνία να κυνηγά τους μετανάστες.
    Γι αυτό και η αμέριστη συμπαράσταση και η σύμπραξη της αστυνομίας με τις παρακρατικές ομάδες.
    Στόχος είναι ο αποπροσανατολισμός, και η καταστολή των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου δεν καταφεραν να βάλουν τους Έλληνες να τσακώνονται μεταξύ τους δημιούργησαν το <> μετανάστες ωστε όλοι μας να ασχολούμαστε με αυτους και να αφήσουμε ήσυχη την κυβέρνηση να συνεχίζει το <> της..Αλλά δεν θα τους περάσει έχουμε τις μνήμεσ και την γνώση για να ξέρουμε τον υπαίτιο των προβλημάτων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο Αλβανός με τη πορτοκαλί μοτοσικλέτα κάνει ατύχημα στο παιδί σου θα λες τα ίδια; Έχεις δει χρυσαυγίτη να κάνει παρανομίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαχαιρώματα, επιθέσεις, νταβατζιλίκι, ναρκωτικά, πούλημα προστασίας, σπάσιμο καταστημάτων, προπηλακισμοί κ.λ.π. κ.λ.π.
    Μπορώ να γράφω επί ώρες τις παρανομίες αυτών των παρακρατικών ομάδων, αλλά δεν φτάνουν για να σε πείσω μιας και η βλακεία είναι ανίκητη.
    Πάντα θα υπάρχει κάποιος με την ψυχασθενική ματιά ενός ρατσιστή που θα ψάχνει να βρει έστω και μια τροχονομική παράβαση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή