Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η ΠΑΣΟΚΙΑΔΑ



Είναι από τους ανθρώπους που εκφράζουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την ΠΑΣΟΚΙΑΔΑ που ακόμη αναμένει τον ... Όμηρό της.
Από τους πρωτεργάτες του ιλουστρασιόν τύπου που από την εποχή του Nitro, πουλά τους άνθρακες για θησαυρούς...
Με γερούς οικονομικούς πόρους, διαπλοκή με πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πολύ θράσος κατάφερε να συγκεντρώσει μια σειρά από Μέσα Ενημέρωσης στα χέρια του...
Παντρεύτηκε το γνωστό μοντέλο Τζένη Μπαλατσινού και γενικώς έγινε το ίνδαλμα βλαχογκλαμουριάς και κοινωνικής ανόδου, το όνειρο του κάθε "αγνού" μυστακοφόρου ΠΑΣΟΚΤΖΗ, που ξύρισε το μουστάκι ή το μούσι, έπνιξε την "ταπεινή" του καταγωγή και έμαθε στο καλό φαγητό, στα πούρα και στο Σεν Μόριτς...

Όταν έρχονται τα δύσκολα, όλη αυτή η βιτρίνα χάνεται και μένει ο καθαρός τραμπούκος, ο "βλάχος" με την κακή έννοια της λέξης...

Διαβάστε την ανακοίνωση και θα καταλάβετε πολλά:

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

"Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΠΗΤ και της ΠΕΛ καταγγέλλουν την ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου για τις εκδικητικές απολύσεις όπως και τον τρομοκρατικό και τραμπούκικο τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκαν.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου το πρωί ανακοινώθηκαν αιφνιδιαστικά οι απολύσεις της συνδικαλιστικής εκπροσώπου Αγγελικής Κάππου, της αναπληρώτριας εκπροσώπου Μαρίας Κοντογεώργου και της Σοφίας Αλεξίου, μέλους της ΕΣΠΗΤ που ανέπτυσσε επίσης συνδικαλιστική δράση και ανακοινώθηκαν απολύσεις σε ακόμη έξι εργαζόμενους της επιχείρησης.

Οι απολύσεις που αφορούσαν στα μέλη της ΕΣΠΗΤ έγιναν με τρόπο που είχε στόχο να τρομοκρατήσει τόσο τις απολυμένες συναδέλφισσες όσο και τους υπόλοιπους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ, αφού δεν τους επιτράπηκε καν να ανέβουν μέχρι τα γραφεία τους και να μαζέψουν τα πράγματά τους. Αντίθετα, τους ζητήθηκε στην είσοδο να φύγουν και όταν οι απολυμένες συναδέλφισσες ανέβηκαν στα γραφεία τους η διοίκηση της εταιρείας κάλεσε την αστυνομία και στο αίτημά τους να τους δοθεί λίγη ώρα να συγκεντρώσουν τα πράγματά τους, η εργοδοσία απάντησε με απειλές για μηνύσεις για «καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας»!

Αυτές οι μεθοδεύσεις που επιχειρούν συστηματικά να υπονομεύσουν τη συνδικαλιστική παρουσία των Ενώσεων και να στραγγαλίσουν κάθε διεκδίκηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, δεν θα περάσουν.

Καλούμε τα μέλη μας σε στάση εργασίας την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 από τις 16:00 μέχρι 19:00 για να πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων."
http://stoforos.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή