Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πρόγραμμα κεντρικής ιππικής εκδήλωσης.στην Χιλιαδού

1/5/2011  Κυριακή (του Θωμά)

09:00 – 09:30 π.μ  

Έναρξη εκδήλωσης.
Άφιξη αλόγων και έναρξη επιδείξεων  ιππικής δεξιοτεχνίας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους , από τους καλύτερους του είδους της  περιοχής  μας.
Από την ίδια ώρα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα άλογα με συνοδούς  για να κάνουν τα μικρά παιδιά βόλτες.
Στον παραλιακό δρόμο οι άμαξες του ...
συλλόγου θα κάνουν βόλτες επίσης τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους.
Η άμαξα του Λάκη Ρήγα
Σε έναν άλλο υπαίθριο χώρο στην ίδια περιοχή θα υπάρχουν τα περισσότερα παραδοσιακά εργαλεία τους αλόγου που χρησιμοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και της Δωρίδας για την καλλιέργεια της γης , την συγκομιδή των δημητριακών , τις οικοδομικές εργασίες και τις μεταφορές. Σκοπός είναι να τα θυμίσουμε στους παλαιότερους και να τα γνωρίσουν οι νέοι. Εκεί κοντά το κοινό θα μπορεί να δει  φοράδες με τα νεογέννητα πουλάρια τους.
Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη ιππική παρέλαση- παρουσίαση των αλόγων του συλλόγου και των φίλων  και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του αλόγου. Ελπίζουμε το άλογο και φέτος να φέρει ένα ακόμα νέο μέλος στο σύλλογο.
Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης από τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις του χώρου θα ακούγονται οι παρουσιάσεις των ίππων και των ιππέων και θα ενημερώνουν το κοινό για την εξέλιξη του προγράμματος.  Εκτιμούμε ότι η εκδήλωση θα τελειώσει περίπου στις 14:00 και το θέτουμε υπόψη σας για να είστε προετοιμασμένοι .  Υποσχόμαστε ότι τα άλογα της εκδήλωσης θα κερδίσουν το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.
Ευχαριστούμε
http://www.nafpaktiahorses.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου