Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αυτοψία στο χείμαρρο «Σκίτσα»

Σήμερα, στις 29/04/2011 κλιμάκιο ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας αποτελούμενο από τους νόμιμους εκπροσώπους, πραγματοποίησε αυτοψία στο χείμαρρο «Σκίτσα» από τη γέφυρα της Ε.Ο. Αμφισσας – Λαμίας (θέση Προοδευτική) ως τις εκβολές του, στην περιοχή «Απόλαυση – Ζέφυρος» στην Ιτέα, σε διαφορετικές θέσεις.

Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκαν παραβάσεις των κανόνων υγιεινής σε σοβαρό βαθμό (δυσοσμία, αλλαγή χρώματος, φυσαλίδες, μεγάλες ποσότητες στερεών αποβλήτων ...
κ.λ.π.) στοιχεία που μαρτυρούν την παντελή έλλειψη επεξεργασίας λυμάτων. Θεωρείται ότι προέρχονται κατά κύριο λόγο από το βιολογικό καθαρισμό της Αμφισσας και σε πολύ μικρότερο βαθμό από την εταιρεία «KRINOS FOODS» .

Ο έλεγχος θα επαναληφθεί και θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.
http://www.fokidanet.com/

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ (ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΙΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ)? ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει απο τους πολίτες συνεχής έλεγχος, διαμαρτυρία και καταγγελίες, διαφορετικά θα τα κουκουλώσουν κατά την συνηθισμένη τους τακτική...στο χέρι μας είναι να άλλαξουμε τα κακώς κείμενα αυτου του τόπου και όπως έχει αποδειχθεί αυτο γίνεται μόνο με την διαρκή πίεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.Η κ.ΓΑΖΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ.ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή