Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ 10% ΣΤΟ Δ.ΔΩΡΙΔΑΣ Tο θέμα του αιολικού πάρκου Αβορόραχης πήρε αναβολή να ξανασυζητηθεί

Την μείωση των τελών 10% για το 2011 αποφάσισε στη αποψινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωρίδας.

Η μείωση αφορά τα τέλη καθαριότητας , ηλεκτροφωτισμού, νεκροταφείων , ύδρευσης κλπ και έγινε μετά από εισήγηση που έκανε η Οικονομική Επιτροπή, σύμφωνα με την απόφαση που είχε πάρει πριν από λίγες ημέρες.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης και το θέμα του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, μετά από ενημέρωση που έγινε από τον Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη, με τις ραγδαίες εξελίξεις που δρομολογούνται μετά την εντολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας , για εξεύρεση δωρεάν στέγης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον ...Δήμαρχο να χειριστεί το θέμα , ώστε να βρεθεί στέγη και να υπάρξει απάντηση μέχρι 18 Απριλίου που εκπνέει η προθεσμία που όρισε η Αστυνομική Διεύθυνση.

Πηγές προσκείμενες στη Δημοτική Αρχή ανέφεραν ότι οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισμένες και όπως είχε αναφέρει το DORIDA NEWS, η λύση θα δοθεί μέσα από τα υπάρχοντα Δημοτικά Σχολεία του Καστρακίου και Μοναστηρακίου, αφού δεν υπάρχει ελεύθερο δημοτικό κτίριο στο Ευπάλιο.

Πληροφορίες λένε ότι εξετάστηκε και η περίπτωση του επίσης κλειστού Δημοτικού Σχολείου Γρηγορίτικων, αλλά απορρίφθηκε γιατί δεν πληροί τις προϋποθέσεις των εμβαδών .

Τα άλλα θέματα που συμπεριλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη και παρουσίασε σε χθεσινό του ρεπορτάζ το DORIDA NEWS , συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν , εκτός αυτού των ανεμογεννητριών στην περιοχή Αβορόραχη.

Για το θέμα αυτό θα υπάρξουν και νέες συζητήσεις με την εταιρία που τις έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί και θα το επαναφέρουν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
http://dorida.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου