Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΠΙΣΤΑ ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΛΥΚΡΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ video


Λίγο έξω από το Μολύκρειο στο Αντίρριο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εδώ και λίγο διάστημα μια ομάδα νέων ανθρώπων επιχειρεί με κάθε ευκαιρία να αποδρά από την καθημερινότητα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο που δεν είναι άλλος από την ενασχόληση με το μηχανοκίνητο άθλημα του Motocross.

Μπορεί να φαντάζει δύσκολο ή ακόμη και επικίνδυνο, ωστόσο τίποτε από τα δύο δεν ισχύει όπως ...
διαβεβαιώνουν και οι υπεύθυνοι. Ειδικές στολές και προστατευτικά, αλλά και ειδική εκπαίδευση προστατεύουν τους αθλητές σε κάθε περίπτωση.

Η ομάδα Motocross Ναυπάκτου σκοπεύει μάλιστα να έρθει όχι μόνο σε επαφή με το Δήμο Ναυπακτίας προκειμένου να συζητήσει με τη Δημοτική Αρχή πως μπορεί να αναδειχθεί το άθλημα, αλλά και να διοργανώσει αγώνες.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης και του Σαββατοκύριακου η πίστα Motocross πλημμυρίζει από θεατές που πηγαίνουν για να παρακολουθήσουν από κοντά το αγαπημένο τους άθλημα.

Γεγονός που γεμίζει ικανοποίηση τους υπευθύνους που βλέπουν την ανταπόκριση του κόσμου στο εγχείρημά τους. Σημαντικό είναι δε ότι η νεολαία αναζητά πλέον διαφορετικούς τρόπους διασκέδασης προκειμένου να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της.

http://www.lepanto-rtv.gr/news_Full.asp?articleID=1590

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου