Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Εργασίες στην Βαθεια , την πλατεία του Λιδορικίου


Βαθειά 5-3-2011 006

Μετά το " κούρεμα " ..μισθών και συντάξεων ήρθε , επί τέλους , και η ώρα να κουρευτεί κι' ο πλάτανος , που είχε αρχίζει να..διαμαρτύρεται ...


Βαθειά 5-3-2011 003
   Όπως βλέπετε , αγαπημένοι μας φίλοι , η " νομιμότητα " αποκαταστάθηκε στη Βαθειά , το έκτρωμα της .." μαντρόβρυσης " γκρεμίστηκε , απόμειναν όμως τα ..." της Βαθειάς τα...κιγκλιδώματα " , που δίνουν αυτή την άθλια εικόνα στο στολίδι του χωριού μας .
   Και να σκεφτείτε , αγαπημένοι μας φίλοι , πως αυτά " της ...Βαθειάς τα...κάγκελα " , όταν " μπήχτηκαν " στην πλατεία μας , είχαν διαφημισθεί κιόλας , απ' τον  " αξέχαστο " Δημοτικό Παλμό , σαν έργα ..τέχνης , οπότε καταλαβαίνετε , παύουμε να μιλάμε  για..αισθητική , αλλά για..διαστροφή ..
   Είναι ανάγκη , όλα τα .." παρατράγουδα " του παρελθόντος , επί τέλους μα..αποκατασταθούν , και ει δυνατόν ΠΡΟ  ΤΟΥ  ΠΑΣΧΑ , που θα έχουμε και πολύ  κόσμο , με πρώτο φυσικά , την περίφημη ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ , που θα μας απαλλάξει απ' το κυκλοφοριακό μαρτύριο . Μάθαμε πως είναι στο πρόγραμμα , αλλά ο ..προγραμματσμός δεν λύνει , δυστυχώς , το πρόβλημα , πρέπει να δούμε κι τό..έργο , που δεν έχει καμιά οικονομική επιβάρυνση του Δήμου , οπότε μπορεί να γίνει..άμεσα .
   Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα για..λύση , αλλά κάποια πρέπει να προηγηθούν , αυτά που θα ανακουφίσουν την καθημερινότητά μας , εντάξει , μπορεί τα λεφτά  να είναι..λιγοστά , αλλά όπως προείπαμε , υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δεν ΕΧΟΥΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ  ΚΟΣΤΟΣ , οπότε μπορούν να ..προχωρήσουν άμεσα , χωρίς γραφειοκρατικές ..διαδικασίες ..
                 Καλή  σας  μέρα  ......Κ.Κ.-

Βαθειά 5-3-2011 005


http://lidoriki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου