Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Eoρδαικός-Φωκικός 2-1



Την ήττα γνώρισε εκτός έδρας ο Φωκικός με σκορ 2-1 έναντι στον Εορδαικό, κακή η διαιτησία.
 
Γκόλ του Τζέκου ακύρωσε ο διαιτητής στο 1' μόλις λεπτό, ενώ το σκορ άνοιξε για τον Φωκικό ο Κουμπρόγλου στο 8'.

Ισοφάρισε τα τέρματα για τον Εορδαικό ο Σικαλόπουλος στο 22' κάνοντας το 1-1.
Στο 55' δοκάρι είχε για τον Εορδαικό ...
ο Μπελεβέτης

Στο β' ημίχρονο ο Σικαλόπουλος για άλλη μια φορά έδωσε το προβάδισμα στον Εορδαικο κάνοντας το 2-1 στο 84'.

Εορδαϊκός (Γιώργος Στράντζαλης): Αποστόλου, Ριζούλης, Στεργιόπουλος, Δεληζήσης, Τσιανάκας, Κουτσουρές (46' Ταφαρλής), Παυλίδης (68' Πασιαλής), Κάλφας, Μπελεβέτης (79' Προβίδας), Σικαλόπουλος, Άγγος.

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης):
Παρασκευάς, Θωμόπουλος, Καλλέργης, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Κανελλόπουλος, Κουμπρόγλου, Δημητρίου, Τρελλόπουλος, Δήμας, Τζέκος (75' Δημητρουλόπουλος).

Κίτρινες έλαβαν οι: Θωμόπουλος, Δήμας, Σκαρίμπας


Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα:
Η σημερινή κρίσιμη εξ αναβολής αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League 2 μεταξύ του Εορδαϊκού και του Φωκικού απέκτησε ξαφνικά...ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Μετά τις τελευταίες εξελίξεις... η αποστολή της ομάδας έφυγε χθες με καθοδηγητή πλέον τον Μιχάλη Κασάπη ο οποίος γύρισε για να τελειώσει το έργο του που όπως είπε και ο ίδιος είναι η κατάκτηση της κορυφής.

Με την ομάδα πλέον της καρδιάς του και το σήμα του Φωκικού στη φόρμα του κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας για φέτος σε ένα μάτς που αν καταφέρει να πάρει βαθμούς... τον στέλνει κατευθείαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο χρόνος που μεσολάβησε από την ανάληψη των καθηκόντων του φαίνεται πως δεν πηγε χαμένος για τον κόουτς που από τις συνομιλίες που είχε κατ'ιδίαν κατά το χθεσινό μακρινό ταξίδι της ομάδας, έδειξε πως ξέρει πολύ καλά τον καθέναν ξεχωριστά.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 3, στο δημοτικό στάδιο "Θύελλα" Φιλώτα.  Διαιτητής του ματς ο κ.  Συμεωνίδης (Πιερίας), βοηθοί: Κύφος (Πιερίας), Τίκας (Καρδίτσας).

Σημειώνεται ότι την αποστολή του Φωκικού δεν ακολούθησαν οι Τσεκούρας, Σουμέλας και Μπουλούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου