Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Θετική η απόφαση για το Ιατρείο Κροκυλείου στο Δημοτικό συμβούλιο


Το οίκημα του ιατρείου στο χωριό μας με απόφαση του Δημάρχου Βαρδουσίων είχε μετατραπεί από το 2005 σε δημαρχείο, και το ιατρείο είχε στριμωχτεί στην πίσω πλευρά του κτηρίου σε αντίθεση με την διαθήκη του( Σίδερη Κων.) ότι το κτήριο αυτό να χρησιμοποιείται αποκλειστικά σαν ιατρείο.
Μετά από την ανάληψη των καθηκόντων μου σαν Εκπρόσωπος του χωριού μας , θεώρησα σκόπιμο και πρέπον να αποκαταστήσω αυτό το θέμα για να ...
αποδεσμευτεί το ιατρείο με νεότερη Δημοτική Απόφαση.
Έτσι λοιπόν έθεσα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την άμεση αποδέσμευση του από τον Δήμο για να διαμορφωθεί το ιατρείο ως είχε πριν την παρακράτηση των δωματίων από τον Δήμο Βαρδουσίων αλλά και να παραχωρηθεί εκ νέου στο Νοσοκομείο Άμφισσας για την ομαλή του λειτουργία.
Το θέμα της αποδέσμευσης αλλά και της παραχώρησης του ιατρείου στο Νοσοκομείο Άμφισσας συζητήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Λιδωρίκι και μετά την εισήγηση μου ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα το παραπάνω αίτημα μου.
Έτσι λοιπόν το θέμα αυτό που απασχολούσε τόσα χρόνια το χωρίο μας είναι πλέον παρελθόν κα το ιατρείο με τον καιρό θα πάρει και πάλι την αρχική του μορφή( κάτω εξεταστήριο και αίθουσα αναμονής ,και πάνω θα είναι η οικία του εκάστοτε ιατρού).

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Τ.Κ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου