Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Πολυδρόσου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Πολύδροσος, 7-2-2011
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου
Γνωστοποιούμε ότι το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Πολυδρόσου θα συνεδριάσει δημόσια την ...11ην Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή στις 07:00 μμ στα γραφεία της Κοινότητας προκειμένου να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Πρόταση για τον ορισμό μόνιμης και αποκλειστικής γραμματειακής υποστήριξης του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και για την επάνδρωση των υπηρεσιών και την παροχή ανάλογων μηχανικών μέσων στην Τοπική Κοινότητα για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της.


2. Λήψη απόφασης καθορισμού κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση κάδων αποκομιδής απορριμμάτων και κάδων υλικών ανακύκλωσης.


3. Πρόταση για την αποκατάσταση των ζημιών και τη βελτίωση των όρων ασφαλείας των εγκαταστάσεων της Παιδικής Χαράς.

4. Πρόταση για τους χώρους στάθμευσης των οχημάτων, καθορισμού θέσεων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου και χώρων στάθμευσης των ΤΑΧΙ (σε συνάρτηση με τις ισχύουσες εγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις).

5. Λήψη απόφασης για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις (σύμφωνα με τις προτάσεις και αποφάσεις των φορέων της Κοινότητας) και αίτημα κάλυψης των δαπανών από το Δ. Δελφών.


6. Λήψη απόφασης για τους τρόπους και τις διαδικασίες ενημέρωσης των Δημοτών για ζητήματα της Κοινότητας.

Παρακαλούνται όλοι οι Δημότες της Κοινότητας να παρευρεθούν στη συνεδρίαση για να ενημερωθούν για τα θέματα και να εκφράσουν τις απόψεις τους.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ν. Μολιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου