Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ 03.02.2011

Από το 3ο της 3ης Φεβρουαρίου 2011 πρακτικό συνεδριάσεως του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Δελφών.
Αποφάσεις Δημοτικής Κοινότητας Δελφών

Θέμα 1ο Αίτηση Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δελφών με θέμα την χορήγηση αίθουσας -
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α
Εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δελφών και διατυπώνει γνώμη προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών, για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης αίθουσας κάτωθεν του Μνημείου Ηρώων Δελφών για την στέγαση του...
Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δελφών. Η αίθουσα αυτή δεν θα έχει αποκλειστικό χαρακτήρα και θα πληρεί τους όρους ασφάλειας και υγιεινής.
Την διαβίβαση της αίτησης στον κ. Δήμαρχο προκειμένου να εισαχθεί αρμοδίως στο Δημοτικό Συμβούλιο για την λήψη απόφασης.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 3/2011

Θέμα 2ο Αίτηση Συμβούλων με θέμα την αποπεράτωση του νέου δικτύου ύδρευσης.-
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α
Γνωμοδοτεί και προτείνει να ενταχθεί το έργο αποπεράτωσης του δικτύου ύδρευσης Δελφών, τόσο στην Οδό Βασ. Παύλου & Φρειδερίκης όσο και στους άλλους δρόμους της πόλεως των Δελφών, στο νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 4/2011

Θέμα 3ο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (PARKING)στην οδό Βασ. Παύλου και Φρειδερίκης.–
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α
Γνωμοδοτεί και προτείνει στην κεντρική οδό Βασ. Παύλου & Φρειδερίκης να γίνεται η στάθμευση των οχημάτων στην δεξιά πλευρά του δρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα προκειμένου να προστατευθεί το παλαιό δίκτυο ύδρευσης και να γίνουν ενέργειες αλλαγής της σήμανσης στην οδό αυτή.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 5/2011

Θέμα 4ο Αξιοποίηση ακινήτου του Δήμου στην θέση Πηγαδούλια-
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α
Κάνει δεκτή την εισήγηση του Προέδρου και προτείνει να κατατεθεί νέος φάκελος από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου το συγκεκριμένο κτίριο, αφού αδειοδοτηθεί, να ενοικιαστεί (ως αναψυκτήριο) έναντι συμβολικού τιμήματος σε κάποιον από τους πολλούς ανέργους των Δελφών.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 6/2011

Θέμα 5ο Τοποθέτηση κεραιών για ασύρματο internet -
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α
Εγκρίνει και κάνει δεκτή την εισήγηση του Προέδρου του και προτείνει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να κάνει δεκτή την πρόταση του Συμβουλίου, ώστε να γίνει δωρεάν ανάπτυξη ασύρματου δικτύου internet στην Δημοτική Κοινότητα Δελφών.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 7/2011

Θέμα 6ο Ψηφιοποίηση τηλεοπτικού σήματος .-
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α
Εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου του, ως αναφέρεται στο σκεπτικό της παρούσης και προτείνει στα αρμόδια όργανα του Δήμου Δελφών την ανάπτυξη του συστήματος αυτού, ώστε να αντιμετωπισθεί η τηλεοπτική κάλυψη της πόλεως των Δελφών.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 8/2011

Θέμα 7ο Τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος ασφάλειας και προβολέων στην θέση Άνεμος προκειμένου να λειτουργήσει ως χώρος στάθμευσης των Δημοτικών αυτοκινήτων αλλά και των αυτοκινήτων συμπολιτών μας χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας τα οποία, καταλαμβάνουν θέσεις parking σε διάφορους δρόμους της πόλης μας –
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α
Αναβάλει το θέμα για άλλη συνεδρίαση
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 9/2011

Θέμα 8ο Τοποθέτηση αυτομάτου χλωριοτή στην κεντρική δεξαμενή -
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α
Εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου και την υλοποίηση της από 29-6-2006 σύμβασης του τέως (καποδιστριακού ) Δήμου Δελφών με τον κ. Ν.Γ Αγγελιδάκη.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 10/2011

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ (ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ) ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ? ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή