Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαίας



Πιστοί στην παράδοση να κόβουμε την πίτα του Συλλόγου μας ανήμερα του Αγίου Ευθυμίου ,πολιούχου της Ελαίας μαζευτήκαμε χωριανοί και φίλοι μετά την Θεία Λειτουργία στην αίθουσα του Σκρέκα.
Παρόντες ήταν ο νέος δήμαρχος Δωρίδος Κος Γεώργιος Καπεντζώνης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κος Πάνος Ζέτος, ο δημοτικός σύμβουλος Κος Δημήτρης Καραχάλιος ο πρόεδρος Τροιζονίων Κος Δημήτρης Μπότης , από τον Σύλλογο Γλύφας Κος Μασαούτης Νίκος, ο πρώην αντιδήμαρχος Καπεντζώνης Ηλίας και φυσικά ο νέος ...
πρόεδρος του χωριού μας Πέτρος Πατρινός καθώς και πολλοί χωριανοί πού ήρθαν στο χωριό από τον τόπο διαμονής τους ειδικά για την γιορτή του Αγίου Ευθυμίου.
Το φλουρί της πίτας ήταν μια φοντανιέρα Villeroy Boch που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κέρδισε ο μικρός Δημήτρης Γκαμέρας
Εύχομαι στον μικρό Δημήτρη να είναι πάντα τυχερός και καλότυχος.
Για τους παρευρισκόμενους μαζί με κάθε κομμάτι βασιλόπιτα ο Σύλλογος προσέφερε και ένα μπρελόκ που είχε επάνω ένα κλαδί ελιάς.

Τα υλικά των μπρελόκ αγοράστηκαν από τον Σύλλογο και φτιάχτηκαν από την Μαρία Φραντζεσκάκη συζ.Ιωάννη Κολλητήρη και την ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά !!!!!!!!!!

Γεώργιος Κούτρας
Πρόεδρος Συλλόγου Ελαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου