Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγγενιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου θα γίνει τα Φώτα

Δεν πρόλαβε να έρθει η καινούργια χρονιά, δεν πρόλαβαν να συναντηθούν , δεν πρόλαβαν να αναλάβουν, δεν πρόλαβαν να συνεδριάσουν και αποφάσισαν !!!! στον Δήμο Δελφών να γίνουν χορηγοί στην εταιρεία Sport Team που διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου στην Αράχωβα και το Χρισσό με ομάδες απο την Αθήνα και την  περιοχή .
Γιατί τόση βία ρε παιδιά λες και τρέχουμε ακόμα στους ρυθμούς του tsarity trec.
Γιατί δεν τα δίνει καλύτερα ο Δήμος τα χρήματα για τον τοπικό αθλητισμό , γιατί να ξοδεύονται οι γονείς των παιδιών κάθε μήνα; Εκεί χρειάζονται να δοθούν τα χρήματα και να μην χρησιμοποιούνται οι τοπικές ομάδες μόνο σαν πρόσχημα για να ...
...ξοδεύονται τεράστια ποσά.



PARNASSOS CUP 2011
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
κ. ΝΙΚΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην περιοχή μας, στο νέο καλλικρατικό Δήμο Δελφών όλους εσάς, τους εκπροσώπους της νέας γενιάς, τους εκπροσώπους του «ευ αγωνίζεσθαι».
Το PARNASSOS CUP 2011 φιλοξενείται για πρώτη φορά στην περιοχή μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η εμπειρία μας, ανάλογων διοργανώσεων, θα συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή διεξαγωγή των Αγώνων ενώ η φιλοξενία μας και η όλη αθλητική διοργάνωση, θα ‘ναι ευθέως ανάλογη των προσδοκιών σας.
Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι πως η «επένδυση» στον αθλητισμό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια αφού πέρα από άσκηση ο αθλητισμός πρωτίστως έχει να κάνει με τον πολιτισμό και την παιδεία μιας κοινωνίας.
Ευελπιστούμε πως το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει διαχρονικά ένα σημαντικό θεσμό για την περιοχή ενώ υπόσχεσή μας είναι ότι από την πλευρά μας θα πράξουμε ότι πρέπει ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή επιτυχία του.
Εύχομαι σε όλους σας καλή διαμονή, ωραίους αγώνες και πολλά γκολ, με τελικό νικητή το ποδόσφαιρο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ


ΝΙΚΟΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ
PARNASSOS CUP 2011


Χ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Σ Μ Ο Σ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΥΒΑ
Η Ε.Π.Σ. Φωκίδας λάτρης του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και έχοντας ως όραμα την οργάνωση ποιοτικών πρωταθλημάτων με τις υποδομές των Αθλητικών Σωματείων, δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει στο Αθλητικό της Κέντρο το Τουρνουά Ποδοσφαίρου PARNASSOS CUP 2011 το οποίο διοργανώνει η πολύπειρη εταιρεία SPORT team.
.Ήταν πρόκληση για μας να δεχθούμε πρώτον την διεξαγωγή του εν λόγω Τουρνουά στη Φωκίδα και δεύτερον να ενεργοποιήσουμε τα Σωματεία μας να λάβουν μέρος με τις υποδομές τους. Τούτο δίδει μεγαλύτερη ισχύ στην ΄Ενωσή μας και κατ’ επέκταση στα ίδια τα Σωματεία μας.
.Η Ε.Π.Σ. Φωκίδας θα προσπαθήσει στα πλαίσια του εφικτού και του «Ευ αγωνίζεσθαι», να συμβάλει στην άψογη διοργάνωση των αγώνων και να βοηθήσει ώστε όλοι οι παράγοντες που θα λάβουν μέρος στο Τουρνουά να περάσουν όμορφα και να χαρούν το ποδόσφαιρο.
.Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό το Τουρνουά θα είναι μία ξεχωριστή Γιορτή για την Φωκίδα και θα αποτελέσει αφετηρία ώστε κάθε χρόνο να διοργανώνεται στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΄Ενωσής μας.
.Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φωκίδας και εγώ προσωπικά θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων ώστε να έχουμε τα πιο καλά αποτελέσματα.
.Με τις σκέψεις αυτές καλούμε όλα τα Σωματεία που θα λάβουν μέρος στο Τουρνουά PARNASSOS CUP 2011 να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να χαρούν το παιχνίδι και να έχουν πάντα στο Νου ότι το ποδόσφαιρο:
Είναι Γιορτή, είναι Χαρά,είναι Αγάπη,είναι Ειρήνη.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Φ.


ΙΩΑΝΝΗΣ Η. ΚΑΛΥΒΑΣ



Άντε λοιπόν στο Τουρνουά.
Μετράτε ομάδες που θα φιλοξενήσουμε μέσα σε χριστουγεννιάτικη σαιζόν και αναρωτηθείτε κι εσείς μαζί με μας, πόσο θα μας κοστίσει αυτό το ...διασκεδαστικό τριήμερο της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου