Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Στην 5η θέση η Ε.ΣΚ.Α. στα Τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το 3ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Βραχάτι Κορινθίας από 17 έως 19 Δεκεμβρίου.
Στην πρώτη συμμετοχή της η ομάδα της Ένωσης Σκακιστών Άμφισσας, μεταξύ των 6 καλύτερων ομάδων της χώρας πραγματοποίησε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις επιβεβαιώνοντας τη σοβαρή αναπτυξιακή δουλειά η οποία γίνεται στο σύλλογο και προσθέτοντας άλλη μια επιτυχία καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι αθλητές έπαιξαν πολύ καλό σκάκι και κατά κοινή ομολογία δικαιούνταν σε δύο ...
τουλάχιστον από τις αναμετρήσεις τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Ε.ΣΚ.Α. 2,5-3,5
Ε.ΣΚ.Α. – ΑΟ ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 2,5-3,5
ΜΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – Ε.ΣΚ.Α. 4-2
Ε.ΣΚ.Α. – Π.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-4
ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Ε.ΣΚ.Α. 3,5 – 2,5
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Κωστή Μεγαλιό για την εκπληκτική του απόδοση 4,5/5 παίζοντας στην 1η σκακιέρα της ομάδος. Επίσης αξιοσημείωτη είναι και η επίδοση του Παναγιώτη Οικονόμου με 3/5 στην 4η σκακιέρα της ομάδος. Στη 2η και 3η, 4η και 5η σκακιέρα οι αθλητές μας Θεμιστοκλής Μαγκλάρας και Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και οι αθλήτριές μας Βασιλική Καλλία και Ελένη-Μαρίνα Τσαμαντάνη, έκαναν πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και αν είχαν λιγότερη ατυχία θα πραγματοποιούσαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Θερμά συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια ομάδα Π.Σ. Περιστερίου.
Θερμά συγχαρητήρια στους διαιτητές των αγώνων και στο Σύλλογο της Π.Σ. Περιστερίου και προσωπικά στον Πρόεδρό του κ. Αντώνη Μπέλλο, για την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία.
Περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικότερα αποτελέσματα και φωτογραφίες στη σελίδα της διοργάνωσης http://omadikoneaniko10.peristerichess.gr/ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου