Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ένα τραγούδι για τις μέρες που πέρασαν και τις μέρες που έρχονται

Πολλοί θέλανε να παρουσιάζουν την Φωκίδα σαν τόπο μαύρης αντίδρασης . Συμφέροντα κουτοπονηριά χωρίς καμμιά ελπίδα συλλογικής δράσης .
Αφιερώνουμε το παρακάτω τραγούδι σε αυτούς που απέδειξαν οτι οι πολίτες μπορούν να αλλάζουν τα πάντα, αρκεί να το πιστέψουν.
Αφιερωμένο λοιπόν στους Πολίτες στο Προσκήνιο και στο Αυτοδιοικητικό κίνημα, αλλά και σε όλους τους άλλους συνοδοιπόρους, που προσπαθούν και με τους οποίους θα πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί τις επόμενες μέρες.
Οι τίγρεις που βλέπουμε μπροστά μας είναι χάρτινες άμα εμείς το πιστέψουμε, κάναμε το πρώτο βήμα μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα.

2 σχόλια:

  1. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι δυστυχώς η Φωκίδα ΕΙΝΑΙ τόπος μαύρης αντίδρασης, δεν ωφελεί να το αρνούμαστε.
    Ωστόσο η εκλογική αυτή προσπάθεια (δημοτική-περιφερειακή) των κινημάτων πολιτών και η ανταμοιβή τους απ' τον κόσμο είναι αναμφισβήτητα πολύ ελπιδοφόρα. Και γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, αν παρατηρήσουμε ότι σε ΚΑΜΙΑ άλλη περιφέρεια της χώρας δεν υπήρχε αντίστοιχη κίνηση, ενώ σε επίπεδο δήμων πάλι ήταν ελάχιστες. Ελπίζω να ευδοκιμήσει και ν' ακολουθήσουν το παράδειγμά μας κι άλλες περιοχές.
    Προσοχή όμως!!!
    Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, που λέει κι ο Σάκης, καθώς και οι δύο εκπροσωπούνται στα συμβούλια και πρέπει να δείξουν 'πόσα απίδια πιάνει ο σάκος' σε μια ιδιαίτερως 'κόντρα' κατάσταση για την αυτοδιοίκηση.
    Δοκιμασία 1η: Η στήριξη που πιέζονται να δώσουν για το 2ο γύρο, κυρίως προς Καραχάλιο-Περγαντά. Θα την πατήσουν τη μπανανόφλουδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δλ εσύ τι προτεινείς??στήριξη-οχι στηριξη-αν ναί ποιόν καί γιατι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή