Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Θανάσης Κων. Παππάς από την Αγία Ευθυμία, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Ο συγχωριανός μας Αρχιτέκτονας Θανάσης Κων. Παππάς, κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του νέου Δημάρχου της πόλης Γιάννη Μπουτάρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ (22-11-10) ο Θανάσης εκλέχτηκε δεύτερος, από τον συνδυασμό του Μπουτάρη, στο Γ’ Διαμέρισμα, λαμβάνοντας 1.295 ψήφους!!
Η εκλογή του Θανάση, στην πολύ τιμητική δεύτερη θέση, αποτελεί επιβράβευση της πλούσιας δράσης του στα κοινά. Ο Θανάσης είναι Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μενεμένης και πάντα...
συμπαραστέκεται σε κάθε προσπάθεια του τόπου μας. Πολλά έργα που έχουν γίνει στο χωριό μας φέρνουν την σφραγίδα των μελετών του, που, αφιλοκερδώς, όταν του ζητήθηκε, ετοίμασε.
Συγχαίρουμε τον Θανάση για την εκλογή του, που είναι τιμητική και για το χωριό μας, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Είμαστε σίγουροι ότι, μέσα στις αυξημένες υποχρεώσεις που από εδώ και πέρα θα έχει, θα βρίσκει τον χρόνο να βοηθάει και τον τόπο μας που έχει ανάγκη ανθρώπων σαν κι αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου