Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Οσον αφορά τις διαδικασίες ανάδειξης των υποψηφιοτήτων , εκείνο που έχω να τονίσω είναι ότι δεν υπάρχει :

Πρώτον : Διαφάνεια , Αξιοπιστία και Συνέπεια .

Και δεύτερον δεν σέβονται την εκπεφρασμένη βούληση του λαού της φωκίδας .

Σας υπενθυμίζω ότι πριν δύο μήνες η Διευρυμένη...
Επιτροπή ΠΑΣΟΚ φωκίδας με ομόφωνη απόφασή της αποφάσισε στο να μην δοθεί χρίσμα , πράγμα που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε υποψήφιος θα πρέπει να κριθεί κατευθείαν από την βάση δηλαδή από τον λαό .

Από τότε θα έπρεπε από πλευράς κόμματος να είχε σταματήσει κάθε διαδικασία ανάδειξης υποψηφιοτήτων .

Δυστυχώς η απόφαση αυτή πήγε στις καλένδες !!!

Και δεν έφτανε μόνον αυτό δηλαδή η περιφρόνηση του λαού της Φωκίδας , αλλά άρχισαν και τα μαγειρέματα με τα περίφημα και αμφισβητούμενα Γκάλοπ !!!

Επίσης σας ενημερώνω ότι αμέσως μετά την συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής , συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ με σκοπό την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων δηλαδή την αξιολόγηση των κκ Ασημακόπουλου , Καραχάλιου , Δρακάκη . Από την αξιολόγηση προέκυψε ότι η δική μου υποψηφιότητα ήταν η καλλίτερη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τις άλλες .

Παρόλα αυτά ως δια «μαγείας» στο Γκάλοπ που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ αφαιρέθηκε το όνομά μου και έτσι δεν συμμετείχα στην δημοσκόπηση .

Εξάγετε λοιπόν τα συμπεράσματά σας για τις διαδικασίες !!!

Και ο ποιό αδαής μπορεί να αντιληφθεί το κατά πόσον υπάρχουν σκοπιμότητες και μεθοδεύσεις .

Ενώ θα έπρεπε αυτή η μεγάλη μεταρρύθμιση «Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» να συνοδευτεί από πολλά άλλα μέτρα πρώτα απόλα με την αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών από πλευράς των κομμάτων αλλά και με την αλλαγή του εκλογικού συστήματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (π.χ. με την εναρμόνιση με το Γερμανικό μοντέλο ) Δυστυχώς παραμένουμε στα ίδια και στα ίδια . Επικρατούν οι μηχανισμοί , οι ομάδες και έτσι με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύονται οι αρεστοί και όχι οι ικανοί με αποτέλεσμα η χώρα να βαλτώνει να οπισθοδρομεί καθημερινά και ο Ελληνικός λαός να υποφέρει λόγω της κακής διαχείρισης των ανθρώπων που επεβλήθηκαν από το κομματικό σύστημα .


Γεώργιος Δρακάκης .

1 σχόλιο: