Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση του Νομάρχη στην επιστολή Παπά

Αξιότιμε κύριε,
Σε απάντηση της επιστολής σας που δημοσίευσε η εφημερίδα «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ» στο φύλλο με αριθμό 1048 σας απαντώ τα εξής:
1. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άμφισσα. Ζω με τη γυναίκα μου και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας στην Ιτέα. Εργάστηκα ως πολιτικός μηχανικός από το 1988 μέχρι το 1998 που εξελέγην για πρώτη φορά Δήμαρχος Άμφισσας. Είχα την εξαιρετική τύχη και τιμή να εκλεγώ από τους συμπατριώτες μου Δήμαρχος Άμφισσας για πρώτη φορά το 1998 σε ηλικία 36 ετών ...
και να επανεκλεγώ Δήμαρχος το έτος 2002 με εξαιρετικό ποσοστό. Το 2006 εξελέγην επίσης με εξαιρετικό ποσοστό Νομάρχης του Νομού Φωκίδας. Αυτά τα 12 χρόνια που οι πολίτες της Φωκίδας με εμπιστεύτηκαν προσπάθησα - δίνοντας το άπαν των δυνάμεών μου - να προσφέρω στην πατρίδα μου όσα περισσότερα μπορούσα. Τα χρόνια αυτά – τα παραγωγικότερα της ζωής μου - τα διέθεσα αποκλειστικά στα κοινά. Όσα πέτυχα και σε όσα απέτυχα είναι γνωστά σε όλους, ακόμα και σε αυτούς τους Φωκείς που η επαφή τους με τη Φωκίδα εξαντλείται σε ολιγοήμερες επισκέψεις ετησίως. ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Δεν περίμενα να συνταξιοδοτηθώ για να ασχοληθώ με τα κοινά – χωρίς καθόλου να κατακρίνω όσους επιλέγουν ή αναγκάζονται να κάνουν αυτό. Επίσης δεν έχω διοριστεί ποτέ από κανένα κόμμα και από κανέναν αρχηγό του με παχυλότατους μισθούς, διευθύνων ή άλλου τύπου σύμβουλος σε καμία Δημόσια Επιχείρηση ή Οργανισμό, έστω και για μισή ώρα.
2. Σας αποστέλλω κύριε, τους απολογισμούς του έργου μας στο Δήμο Άμφισσας και στη Νομαρχία Φωκίδας. Σας ενημερώνω επίσης ότι ο απολογισμός του έργου μας στο Δήμο Άμφισσας έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια σε δύο χιλιάδες αντίτυπα, ο δε απολογισμός του έργου μας στη Νομαρχία είναι ανηρτημένος στο δικτυακό τόπο της Νομαρχίας (fokida.gr), από τον Μάρτιο του 2010 σε γνώση όλων των πολιτών.
3. Μέσα στον απολογισμό του έργου της Νομαρχίας που παραπάνω αναφέρω -παρακαλώ να τον ξεφυλλίσετε για να ενημερωθείτε και αναλυτικά - την τριετία 2007-2009 (για την οποία έχω εύκαιρα τα στοιχεία), ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ Ή ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ 129 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ. Ο Συνολικός προϋπολογισμός αυτών των έργων είναι περίπου 127 εκατομμύρια Ευρώ. Σας γνωρίζω επίσης ότι πολλές από τις μελέτες που ολοκληρώσαμε και ωριμάσαμε αυτήν την τριετία ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ στη Νομαρχία Φωκίδας. Εκτός των άλλων, ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΩΡΙΜΗ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΒΑΤΟΥΣΕ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΡΓΟ (το μεγαλύτερο και σημαντικότερο που έχει εκτελεστεί στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια) ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ. Όπως επίσης είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και για την ολοκλήρωση της εφαρμογής της επέκτασης του Σχεδίου Πόλεως της Ιτέας που εκκρεμούσε τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια. (Τα στοιχεία για όλα αυτά στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα ήθελε χρειαστεί). Απορώ πώς τολμάτε να μηδενίζετε τα πάντα όταν μάλιστα το έργο μας έχει επανειλημμένα κριθεί και αποτιμηθεί θετικά και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά αποδοχής από την κοινωνία της Φωκίδας.
4. Δεν έγινε κανένα σπάσιμο έργου, καμία ανάθεση έργου ή μελέτης (πλην των δράσεων πολιτικής προστασίας, και της μελέτης για την πράξη αναλογισμού του ΤΕΙ 10.000 ΕΥΡΩ), από τη Νομαρχία Φωκίδας την τρέχουσα τετραετία.
5. Αναφέρετε κύριε, στη επιστολή σας ότι δεν σεβάστηκα στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας τον ίδιο το Σαμαρά. Αλήθεια μπορείτε να βρείτε έστω και μία (1) δική μου δήλωση σε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που να δικαιολογεί τον ισχυρισμό σας; Αλήθεια κύριε υπάρχει άραγε μεγαλύτερη απαξίωση και προσβολή για τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας από αυτήν που εσείς διαπράττετε όταν δημόσια και εγγράφως υπαινίσσεστε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δίνει στηρίξεις πιεζόμενος από επιχειρηματίες; Υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για έναν Αρχηγό από αυτό;
6. Η Νέα Δημοκρατία πριν μου κάνει την τιμή και μου δώσει την στήριξή της στο Δήμο Δελφών διενήργησε δημοσκόπηση. Τα αποτελέσματά της ευφυώς δεν τα αμφισβητείτε. Αφήνετε όμως υπονοούμενα για τον τρόπο που ενήργησε στο «κόψιμο» συγκεκριμένου υποψηφίου ο κ. Μιχαλολιάκος υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης του κόμματος με απόφαση του κ. Σαμαρά. Θεωρείτε άραγε ότι εγώ είχα την δύναμη να επιβάλλω κάτι τέτοιο;
7. Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η περίφημη ασέβεια προς το Δελφικό Τοπίο, την οποία επικαλείσθε, σύντομα θα αποδειχθεί, όπου και αν κριθεί, ότι αποτελεί εις βάρος μου πολιτική σκευωρία! Όλοι ανεξαιρέτως οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση γνωρίζουν ότι ουδεμία προσωπική και επί της ουσίας σχέση έχω και σε κανένα αδίκημα δεν έχω υποπέσει. Η υπόθεση αυτή άλλωστε δεν αφορά τα πεπραγμένα μου στο Δήμο Άμφισσας ή στη Νομαρχία Φωκίδας. Δώδεκα ολόκληρα χρόνια σε πολιτικές θέσεις πρώτης γραμμής, με χιλιάδες αποφάσεις και υπογραφές μου και κανείς δεν με έχει κατηγορήσει για οτιδήποτε. Για το λόγο αυτό κάποιοι έχουν αναλάβει εργολαβικά να διασύρουν το όνομά μου αναζητώντας αφορμές από την επαγγελματική μου πορεία (για την οποία είμαι επίσης περήφανος…) Φτάνει πια με αυτή την συκοφαντία! Ας τελειώσει πια αυτή η εξώφθαλμη και προκλητική προσπάθεια χειραγώγησης και εκβιασμού της Δικαιοσύνης, που παραμονή εκλογών έχουν εξαπολύσει διάφοροι κύκλοι. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει και πολλοί θα ντρέπονται για τα γραφόμενά τους.
8. Είναι εργώδης και αγχώδης η προσπάθειά σας μέσω της επιστολής σας, να καταφέρετε με κάθε προσβολή προς το πρόσωπό μου, την ηθική και προσωπική μου απαξίωση με σκοπό να μην συμμετέχω ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Γιατί άραγε; Αν ισχύουν για μένα όσα ισχυρίζεστε, ό λαός θα μου τα καταλογίσει διά της ψήφου του. Τι φοβάστε; Σας γνωρίζω ότι έχω επάγγελμα το οποίο θα ασκήσω αμέσως μόλις συμβεί αυτό. Ξέρετε όμως κύριε στις Δημοκρατίες και τα καλά και τα κακά τα καταλογίζει ο λαός. Οι γνώμες και οι απόψεις μειοψηφιών και προσώπων στις Δημοκρατίες δεν επιβάλλονται. Ευτυχώς!
9. Τα περισσότερα από αυτά που αναφέρετε στην επιστολή σας (σπάσιμο έργων, αναθέσεις έργων και μελετών κλπ) δεν είναι συκοφαντικά και απαξιωτικά μόνο για μένα. Αφορούν σε μεγάλο βαθμό και όλους τους συνεργάτες μου Δημοτικούς και Νομαρχιακούς Συμβούλους όλα αυτά τα χρόνια και της πλειοψηφίας αλλά και της μειοψηφίας αφού αν υπήρχαν όπως εσείς ισχυρίζεστε , δεν τα εντόπισαν ως όφειλαν και δεν τα κατήγγειλαν στο λαό. Επίσης αφορούν και τα στελέχη του Δήμου Άμφισσας και της Νομαρχίας Φωκίδας με τα οποία συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, η προσβολή και η απαξίωση αφορά και τους ίδιους τους πολίτες της Φωκίδας που επί τρείς συνεχόμενες αναμετρήσεις μας κάνουν την τιμή και μας επιλέγουν και μάλιστα με υψηλά ποσοστά να τους εκπροσωπούμε.
10. Τέλος κύριε σας γνωρίζω ότι τα όσα άκρως συκοφαντικά, δυσφημιστικά και βλαπτικά για το πρόσωπό μου αναφέρετε στην επιστολή σας, σύντομα θα χρειαστεί να τα αποδείξετε ένα προς ένα ενώπιον της Δικαιοσύνης.



Νίκος Φουσέκης
Νομάρχης Φωκίδας.

8 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά κύριε Φουσέκη.

    Δείξτε μας όμως ότι τα πιστεύετε και τα κάνετε πράξη.

    Σας το επεσήμαναν ξανά παλαιότερα... αποκλείστε από την λίστα σας όλα τα πιστοποιημένα λαμόγια από Δημόσιες Υπηρεσίες. Και όχι μόνο αυτά κ. Φουσέκη. Αποκλείστε και τους αποτυχημένους πολιτικάντηδες δημαρχοτσιφλικάδες παλαιάς κοπής που κατέστρεψαν σε κάποιους δήμους τον τόπο και την παράταξη... Και εννοείται όχι μόνο τους ίδιους τους πολιτικάντηδες αυτοπροσώπως αλλά και τους "αχυράνθρωπους" στενούς συγγενείς τους, που με πολύ θράσος σας έχουν πλασάρει με το ζόρι, ξεφτελίζοντας τον θεσμό...

    Ντροπή !

    Δεν τρώει κουτόχορτο ο λαός ... σας κατακρίνει έντονα για κάποιες (ελπίζουμε μη τελειωτικές) επιλογές σας....

    ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ: ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ, ΠΡΙΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΥΤΑΝΔΡΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Φουσέκη αποφεύγεις να απαντήσεις στα ερωτήματα που σου έθεσε ο Αντιπτέραρχος κ. Παππάς.
    Τα βασικά ερωτήματα που οφείλεις να απαντήσεις και δεν απαντάς είναι δύο:
    Πρώτο ερώτημα¨ Όλοι γνωρίζουμε ότι ισχυρίζεσαι πως έχεις κάνει πολλές προσπάθειας με έργα και κυρίως μελέτες. Οι «προσπάθειες» σου αυτές οδήγησαν, όμως, τον Νομό Φωκίδας στην τελευταία θέση ανάπτυξης στην Ελλάδα. Η Ελλάδα θα διάβασες ότι από άποψη ανάπτυξης συναγωνίζεται την Ρουάντα. Ο τελευταίος νομός σε ανάπτυξη της Ελλάδας με ποια υποανάπτυκτη χώρα κατώτερη της Ρουάντας μπορεί να συγκριθεί; Αυτή είναι η ερώτηση που αποφεύγεις να απαντήσεις.
    Δεύτερο Ερώτημα: Προσπαθώ να μάθω την εμπλοκή σου στα Τουμπανάρια. Οι κάτοικοι των Δελφών, που γνωρίζουν την περιοχή μου είπαν ότι με ψεύτικο τοπογραφικό έδειξες ότι το οικόπεδο του Καλτσή είναι έξω από το Δελφικό Τοπίο ενώ όλοι στους Δελφούς γνωρίζουν ότι είναι μέσα.
    Επειδή σε εμπιστεύθηκα και σε έχω ψηφίσει, θέλω να δημοσιεύσεις ένα χαρτί από δημόσια υπηρεσία που να σε δικαιώνει. Αν έχεις τέτοια χαρτιά, γιατί δημόσια χαρτιά που ΔΕΝ σε δικαιώνουν έχω δει πολλά, οφείλεις να τα δημοσιεύσεις. Μόνον έτσι θα γίνεις πιστευτός.
    Η λογική σου ότι αφού σε ψηφίζει ο λαός σε ξεπλένει και σε απαλλάσσει από κάθε αμαρτία, μάλλον δεν σε απαλλάσσει αλλά σε ενοχοποιεί. Με τη λογική αυτή όλοι όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα δεν ευθύνονται για το σημερινό της κατάντημα.
    Σεβάσου τους κατοίκους του Νομού Φωκίδας που σε τιμήσαμε και απάντησε, με συγκεκριμένο τρόπο, στα ερωτήματα που σου τέθηκαν από τον κ. Παππά, χωρίς ξεγλιστρήματα και αοριστίες, διότι είναι ερωτήματα όλων των πολιτών της Φωκίδας.
    Ισχυρίζεσαι ότι ξόδεψες του κόσμου τα λεφτά, σε έργα και μελέτες.
    Ο Νομός Φωκίδας, όμως οδηγήθηκε στην τελευταία θέση ανάπτυξης.
    Τα έργα και οι μελέτες γίνονται για να αναπτυχθεί ο τόπος. Εσύ έκανες πληθώρα μελετών και έργων για να μας οδηγήσεις στον πάτο της ανάπτυξης;
    Οφείλεις να δόσεις εξηγήσεις που πήγαν τα λεφτά. Τόσα λεφτά αν είχαν πάει στην ανάπτυξη του τόπου δεν θα ψάχναμε να βρούμε με ποιο κράτος, κάτω από την Ρουάντα, μπορεί να συγκριθεί ο Νομός Φωκίδας.
    Κύριε Φουσέκη ανέλαβε τις ευθύνες σου. Σεβάσου τον λαό της Φωκίδας που σε τίμησε.
    Απάντησε στα ερωτήματα που σου έθεσε ο κ. Παππάς, διότι είναι ερωτήματα όλων των πολιτών του Νομού Φωκίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΣΕΚΗ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΙΡΙΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟ ΛΑΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον οι πολιτικοί σου αντίπαλοι χάνουν την ψυχραιμία τους φίλε Νίκο.

    Μην πτοείσαι, προχώρα ακάθεκτος με σοβαρό πρόγραμμα και κυρίως σοβαρές επιλογές συνεργατών.

    Μόνο έτσι θα κλείσεις το στόμα των κακόβουλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προεκλογικό φυλλάδιο του Φουσέκη δεν μπορεί να αποτελέσει απάντηση στις σοβαρότατες κατηγορίες.
    Όσο για τα εκλογικά αποτελέσματα έχουν βγάλει λάδι τους πάντες, αρκεί να εκπροσωπεί μεγάλο κόμμα και ισχυρά συμφέροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασα, μετά από προτροπές φίλων, την επιστολή του εν αποστρατεία συντοπίτη μας και την απάντηση του νυν Νομάρχη και, ειλικρινά, έμεινα άναυδος. Πρόκειται για λάσπη που επιχειρεί να βρει στο πέρασμά της τον ανεμιστήρα, προερχόμενη από ανθρώπους που δεν θέλησαν, δεν μπόρεσαν, δεν νοιάστηκαν.
    Γνωρίζω -ευτυχώς- προσωπικά τον Φουσέκη και μαζί μ' εμένα χιλιάδες. Εωλοι ισχυρισμοί καφενείου, όπως αυτοί που εκτοξεύθηκαν, δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική και, κανονικά, δεν θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να τύχουν απάντησης. Αλλωστε σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος για σένα, αλλά ποιός το λέει... Αλλωστε η απάντηση στην λάσπη και στον μηδενισμό ορισμένων ανησυχούντων συνιστά η διαδρομή του Νίκου Φουσέκη. Διαδρομή που όσο κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να σκιαγραφήσουν με αποχρώσεις του γκρι, δεν θα τα καταφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ 6:49 μ.μ.

    Μάλλον κατοικείς σε άλλο Νομό! Αυτά που γράφει ο κος Παππάς πρώτη φορά τα’ ακούς; Είναι ακριβώς όπως τα λες, γνωρίζουν χιλιάδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δεν κατάλαβα που είδε την σκευωρία ο Νομάρχης.
    Υπέγραψε ή δεν υπέγραψε τοπογραφικά σαν μηχανικός που δείχνανε τα Τουμπανάρια εκτός Δελφικού Τοπίου, ενώ ήταν εντός στην διάρκεια που ήταν Νομάρχης;
    Αν αυτό δε συνέβη τότε αναιρούνται τα πάντα αλλά αν συνέβη δεν μπορεί να μιλάει για σκευωρίες.
    Είναι άλλη υπόθεση να ισχυριστεί τώρα ότι έκανε λάθος στον τόπο και άλλη υπόθεση να μιλάει για σκευωρίες.
    Η δικαιοσύνη ασχολείται καιρό με το θέμα και έστειλε τον τότε Αντινομάρχη του Φουσέκη όπως και τον Δήμαρχο Δελφών εκτός αυτοδιοίκησης μέχρι να τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση.
    Ο Νομάρχης έχει παραπεμφθεί κι αυτός από τον εισαγγελέα και περιμένουμε μήνες την απόφαση του ανακριτή.
    Δεν ξέρω αν αυτό το γράμμα εκβιάζει την δικαιοσύνη, αυτό που ξέρω είναι ότι αν ήμουν αθώος πρώτος εγώ θα φώναζα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να φύγει η λάσπη από πάνω μου και δεν θα έγραφα ότι η προτροπή για την χωρίς καθυστέρηση έκδοση του πορίσματος του ανακριτή αποτελεί πίεση προς την δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή