Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ν.Δ ΕΔΩΣΕ ΤΟ " ΧΡΙΣΜΑ " ΣΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ

Διαβάστε τις "Δημοκρατικές διαδικασίες" με τις οποίες οι φεουδάρχες παλεύουν για το χρίσμα από τον αρχηγό, ενώ οι υπήκοοι απλώς περιμένουν τον ηγέτη που θα προσκυνήσουν.
Τα ίδια γίνονται και απο το άλλο κόμμα, όπου απλώς οι υποψήφιοι εκθέτουν και ανθρώπους σαν δήθεν υποψηφίους τους για να αυξήσουν την δήθεν πλουραλιστικότητά τους.

Το χρίσμα στο Τάσο Παγώνη έδωσε για τον Δήμο Δωρίδας τελικά η Νέα Δημοκρατία .
Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονο παρασκήνιο , ...
ενώ σε εξέλιξη μέχρι χθες ήταν και γκάλοπ που διενεργούσε η εταιρία ALCO για λογαριασμό της Ρηγίλλης .
Το επιτελείο του Παγώνη , διαισθανόμενο ότι το γκάλοπ θα ήταν «πειραγμένο» για να υποστηριχθεί ο Κουλούλας ,άρχισε να αντιδρά δυναμικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχουν την δυνατότητα να συγκρατήσουν τους φίλους της ΝΔ και να πειθαρχήσουν .
Μάλιστα έστειλαν επείγουσα επιστολή προς τον Πρόεδρο του Κόμματος Αντώνη Σαμαρά με θέμα «Διαμαρτυρία Αιρετών Δήμου Ευπαλίου για την επιλογή υποψηφίου Δημάρχου Δωρίδας» γιατί ακριβώς έβλεπαν ότι ετοιμάζουν να παρουσιάσουν «κάλπικο» γκάλοπ , υπέρ του Κουλούλα .
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επιστολή προς τον κ Σαμαρά επισήμαναν μεταξύ άλλων ότι «αδυνατούμε να αποδεχτούμε και να στηρίξουμε υποψηφιότητες που αναδεικνύονται μέσα από σκοτεινούς μηχανισμούς και μεθοδευμένες διαδικασίες» !
Και αφού παραθέτουν σειρά στοιχείων καταλήγουν ότι «δεν δύναται να γίνει αποδεκτή ανεξαρτήτου αποτελέσματος επιλογής υποψηφίου ,τόσο από εμάς όσο και από την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ευπαλίου» .
Έτσι μετά και τα αποτελέσματα που είχε από την δημοσκόπηση η Ρηγίλλης ,που σαφώς δεν ήταν υπέρ του Κουλούλα , παρότι προσπάθησαν να τα «πειράξουν» δόθηκε εντολή από πάνω σήμερα Τρίτη μεσημέρι να ανακοινωθεί η στήριξη στον Τάσο Παγώνη .
Μέχρι που γράφονταν αυτές οι γραμμές από την πλευρά του Κουλούλα και του επιτελείου του δεν υπήρξε κάποια αντίδραση ή ανακοίνωση .
Πληροφορίες αντίθετα αναφέρουν ότι ο Γιάννης Λυμπέρης θα προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον Κουλούλα για να χαράξουν από κοινού γραμμή , αφού ο ίδιος δήλωσε σε φίλους του , μόλις έγινε γνωστή η είδηση ,ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον Παγώνη .
Στο μεταξύ τις τελευταίες ημέρες , και ενώ η διαδικασία της δημοσκόπησης βρισκόταν σε εξέλιξη , έγιναν προσπάθειες από πολλές πλευρές να βρεθεί μια τρίτη συναινετική λύση στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής Δημήτρη Καλαντζή ή στον πολιτευτή Κώστα Κουτσομήχο , που πάλι δεν καρποφόρησαν.
Σίγουρα τα επόμενα 24ωρα θα έχουν αρκετό ενδιαφέρων αφού τώρα πλέον έχει ξεκαθαρίσει μάλλον το τοπίο για το πώς θα οδηγηθούμε στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου , έκτος απροόπτου .

Πηγή DORIDA news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου