Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ευχαριστείες στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Νομού Φωκίδας για την δημιουργία της Λέσχης «ΑΥΡΑ»



Ένα ευχαριστώ είναι λίγο…….

Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια, για να ευχαριστήσουμε την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Νομού Φωκίδας για την δημιουργία της Λέσχης «ΑΥΡΑ» στην Ιτέα και ειδικά για τη δημιουργία της ομάδας « ART THERAPY».

Δεν υπάρχουν λόγια που να εκφράζουν το πόσο όμορφα περάσαμε αυτή τη χρονιά , που ξεδιπλώσαμε άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές του εαυτού μας , εκτονώσαμε ...
συναισθήματα , επικοινωνήσαμε με ένα άλλο τρόπο με τον εαυτό μας , τους γύρω μας και γίναμε «ένα σώμα, μια ψυχή» με την ομάδα!

«Μαέστρος» της ψυχής μας η Δέσποινα Παπαϊώννου ,( υπεύθυνη της ομάδας ) η οποία με φοβερό ταλέντο έβγαζε από την ψυχή μας μουσικές , άλλοτε ματζόρε (χαρούμενες) και άλλοτε μινόρε (λυπημένες), έτσι απλά (για εκείνη) με λίγα λόγια με ένα ερέθισμα!

Δεν μπορεί να κλείσει αυτό το παραθυράκι του μυαλού και της ψυχής μέσα σε μόνο μια χρονιά !!!
Είναι ανάγκη όλης της ομάδας, να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια για την πνευματική και ψυχική υγεία μας και παρακαλούμε θερμά για αυτό !
Είναι σίγουρο πως θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση και ενδιαφέρον και από άλλα άτομα με την νέα χρονιά.

Ευχαριστούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και ευχόμαστε πραγματικά να συνεχίσουμε το « ART THERAPY» για πολλές πολλές χρονιές μαζί!!!!!!

Τα μέλη της ομάδας « ART THERAPY»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου