Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Εμπλοκή σε ατύχημα του Δήμαρχου Ιτέας

 Σας μεταφέρουμε μια είδηση όπως την διαβάσαμε στο tro-ma-ktiko
Όποιος ξέρει περισσότερα ας γράψει απο κάτω μιας και εμείς δεν έχουμε γνώση του γεγονότος.
Δείτε την ανάρτηση:

Ο δήμαρχος Ιτέας Αριστείδης Παπαλαϊος, χτύπησε υπό την επήρεια αλκοόλ, πολίτη και τον τραυμάτισε σοβαρά στον αριστερό του γοφό!
Κατόπιν δεν άφησε τους παρευρισκόμενους να καλέσουν ασθενοφόρο,
τον επιβίβασε στο Ι.Χ. του και τον πήγε στο ...
νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίας είναι ο Γεώργιος Χατζηνικολάου.
Απίστευτες ιστορίες καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, με τοπικούς άρχοντες που έχουν χάσει κάθε ίχνος ηθικής προς τους συμπολίτες τους.

6 σχόλια:

  1. Τι δουλειά έχουν έννοιες όπως ηθική σε ένα περιστατικό με ένα δήμαρχο που ήπιε λίγο παραπάνω σαν άνθρωπος που είναι κι αυτός -κι όχι superman- και με ένα γεροντάκι που μπορεί να πετάχτηκε μετά απο μια εκδήλωση στην προβλήτα από ένα πεζοδρόμιο απότομα.Άλλωστε το ότι τον πήγε μόνος του στο νοσοκομείο δείχνει την ευαισθησία του να επανορθώσει.Δεν μπορεί να γίνεται λόγος για ηθική στο συγκεκριμένο ζήτημα έλεος είναι άτοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έννοιες όπως η ηθική σαφώς δεν έχουν δουλειά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Αλλά έννοιες όπως ο νόμος μήπως έχουν? Δηλαδή άμα γίνω ντίρλα λίγο παραπάνω σαν άνθρωπος κι εγώ κι αρχίσω να παίρνω σβάρνα τους πεζούς αφού φταίνε αυτοί (πετάγονται απότομα δεξιά κι αριστερά σαν τους διαολεμένους) και τους μαζέψω όλους και τους πάω στο νοσοκομείο για να δείξω ότι νοιάζομαι είναι όλα ΟΚ? Τέλος πάντων και εδώ θα γίνουν τα γνωστά. Θα γίνει το αλκοτέστ την επόμενη μέρα για να βγει καθαρό και θα ξεχαστούν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ιτέα μαραζώνει , ''μικραίνει'' και γίνετε μια επαρχιακή πόλη χωρίς υποδομές , χωρίς παράδοση και χωρίς να έχει να προσφέρει τίποτα στους δημότες της πέρα από ''μάγους'' , λαϊκές βραδιές και μεγάλα λόγια ....Tο περιστατικό δείχνει ότι ακόμη και η ''πολιτική'' ηγεσία της περιοχής το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εικόνα της ενόψει εκλογών... και κατά εμένα δεν καθόλου περίεργο που το συμβάν μαθεύτηκε από ένα blog και 2ον ότι κάποιοι άλλοι το χρησιμοποιούν για να βλάψουν πολιτικά τον δήμαρχο. Θέλω να πω πως και ο δήμαρχος πήγε να καλύψει την πατάτα του αλλά και οι αντίπαλοι έτριβαν τα χεριά τους από ικανοποίηση για το ατόπημα του. Ξυπνήστε!! αφήστε τις καρέκλες και κάντε κάτι για τον τόπο επιτέλους.

    Φιλικά , χωρίς εμπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι ο Αριστείδης οδηγούσε πιωμένος?? Είναι αλήθεια ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο της ΤΕΔΚ για προσωπικους του λόγους και όχι για υπηρεσιακούς όπως υποχρεούται??? Είναι αλήθεια ότι επιδείνωσε την κατάσταση του πεζού που χτύπησε με το που τον μετέφερε μόνος του και πιωμένος στο νοσοκομειο χωρίς τη βοήθεια του ΕΚΑΒ??? Είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα έκανε για να μην μαθευτεί το γεγονός???
    Τι φοβήθηκε άραγε? μην τυχόν αντιμετωπισθεί όπως οποιοσδήποτε άλλος που οδηγώντας παράνομα και μεθυσμένος τραυματίζει κάποιον πεζό??? Δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν σε κάθε πολίτη όταν κάνει κάποιο λάθος??? Δεν έχει το θάρρος να επωμισθεί τις ευθύνες του και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του όπως κάθε άλλος??? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΆΝΩ ΌΛΩΝ???
    Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από την στάση του μετά το ατύχημα και από την προσπάθειά του να το αποκρύψει. Εμείς τι πρέπει να σκεφτούμε?? Καλά έκανε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν έκανε καλά η όχι ας ρωτήσουμε καλύτερα τον ίδιον. Στάνταρ θα έχει μια ευρηματική απάντηση να δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κριμα
    Εχω μια απορια....Στην Ιτεα τελειωσε το καλοκαιρι και εκλεισαν τα ντουζ στη παραλια στο miami?
    Ας βαλουν ταμπελλα οι αρμοδιοι , αν καταφερουν να ξεχωρισουν ποιος ειναι αρμοδιος σε τι , στην εισοδο της πολης οτι η καλοκαιρινη σαιζον τελειωνει 30-8 .
    Αληθεια οι μαγαζατορες , ο εμπορικος συλλογος ολοι αυτοι τι κανουν ?
    Μηπως μια πολη χωρις μελλον ? Και ποιος φταει ? Το λιμενικο ταμειο που εχει καταστρεψει αλλα και κυβερναει τη πολη ? Υπαρχει καποιος να ενδιαφερθει ? Οι τοπικες αρχες συνενοουνται μεταξυ τους ?
    Βγηκε κανεις μετα το miamiμια βολτα το πρωι? Βαζουν στη παραλια , στη ζωνη λιμενα , ναι αυτη που ειναι μετα το πλακοστρωτο και κανεις δεν ξερει ποιος ειναι υπευθυνος , που το λιμενικο ταμειο δεν αποφασιζει τι ειναι , που υπαγεται σε υπηρεσια θαλασσινη μεσα απο τη στεριανη , που κωφευει στις οφθαλμοφανεις παρανιμιες , καρεκλες για να φυλανε τη θεση parking , εκει που απαγορευεται καν να βρισκονται αυτοκινητα.....Α ρε κακομοιτη Ιτεα , Κυψελη εγινες .
    Ασυδοσια , αδιαφορια , ασυνενοησια.
    Ξυπνηστε , εφαρμοστε τους νομους , δουλεψτε για μια καλυτερη πολη , εκμεταλευτειτε τις ομορφιες της.
    Ακουει κανεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή