Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ TOY ANAΣΤΑΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

Στις 21 Ιουλιου θα πραγματοποιηθεί στους Δελφούς ρεσιτάλ πιάνου του ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗ στο αίθριο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών όπου ο διακεκριμένος πιανίστας θα ερμηνεύσει έργα των Frederic Chopin και Alexander Scriabin
Όλη η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο πιανίστας γεννήθηκε στην Ιτέα Φωκίδος την 11/07/1983 όπου και ξεκίνησε τις σπουδές πιάνου στο ...
Δημοτικό Ωδείο Ιτέας. Συνέχισε τις σπουδές πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών στην τάξη πιάνου του Σπύρου Τσελέντη.
Το 2007 αποφοίτησε από το Δημοτικό Ωδείο Πατρών ως διπλωματούχος πιανίστας με βαθμό Άριστα Παμψηφεί. Επίσης έχει μαθητεύσει παρακολουθώντας σεμινάρια στο πιάνο με τους καθηγητές Michael Uhde και Μariza Tanzini και Alexander Vujic. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες Μουσικής Δωματίου σε Πάτρα και Αθήνα, όπου έχει κερδίσει και τις εντυπώσεις. Έλαβε διάκριση συμμετοχής στις συναυλίες της Διεθνούς Ένωσης του Ιδρύματος VLADIMIR SPIVAKOF για την ανάδειξη νέων σολίστ που διοργανώθηκαν στην Πάτρα και την Αθήνα το 2000. Έχει συμπράξει ως σολίστ με την ορχήστρα Πατρών, ερμηνεύοντας το κονσέρτο Νο . 12 για Πιάνο του W. A . Mozart, υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης Μαέστρου Saulious Sondescκis, που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το.
Το 2006 έδωσε ως σολίστας Ρεσιτάλ Πιάνου σε Ιτέα και Πάτρα. Συμμετείχε ως σολίστ στο 28 ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας ερμηνεύοντας αποκλειστικά έργα Chopin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου