Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

"Ηχοι του Δάσους" Δελτίο τύπου και πρόγραμμα συναυλιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9ο Φεστιβάλ “Ήχοι του δάσους”

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Ποιος είπε ότι για να απολαύσεις την ομορφιά της φύσης πρέπει να κάνεις ησυχία?
(...ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΈΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΦΥΣΗ),
Το κατασκηνωτικό φεστιβάλ “Ήχοι του Δάσους” έρχεται για μία ακόμη χρονιά να μας ξεσηκώσει με υπέροχες μουσικές, σημαντικούς καλλιτέχνες και πολλές παράλληλες δραστηριότητες!

Και φέτος, επί τρεις ολόκληρες ημέρες, από τις 23 έως τις 25 Ιουλίου, το οροπέδιο της Αγίας Τριάδας...
Καλοσκοπής στη Φωκίδα θα γεμίσει με νέους από όλη την Ελλάδα που έρχονται να διασκεδάσουν αυθεντικά και να απολαύσουν ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς.

Ήδη από πέρυσι το Φεστιβάλ έδειξε σε όλους μας ένα ακόμα πιο φρέσκο πρόσωπο και κατάφερε να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, ενώ όλα δείχνουν ότι φέτος η επιτυχία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της μουσικής θα δώσουν το “παρών”, όπως: Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Locomondo, Ραλλία Χρηστίδου κ.α

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για ακόμα μία χρονιά από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας και τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού «Ελιά», με την ευγενική υποστήριξη και συμμετοχή του Δήμου Γραβιάς, του Δήμου Άμφισσας, του Δήμου Δεσφίνας, της εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία Φωκίδα» καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης και του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Φωκίδας.

Η Live2, η οποία δημιουργήθηκε από την ένωση της «On Stage» της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής Ελληνικών μουσικών γεγονότων με παρουσία στην ελληνική αγορά περισσότερων από 25 χρόνια και της «People Entertainment Group», της νεότερης αλλά ήδη γνωστής εταιρίας που μετρά 8 χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, αναλαμβάνει τη διεξαγωγή του φεστιβάλ και υπόσχεται σε όλους μας ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο μουσική και όχι μόνο!

Όταν τα μικρόφωνα σβήνουν, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε περιβαλλοντικές δράσεις, να παρακολουθήσουν βιντεοπροβολές, θεατρικές παραστάσεις, μαθήματα κεραμικής, και πολλά ακόμα που θα προσφέρει το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Άμφισσας, αλλά και να απολαύσουν τη φύση μέσα από δραστηριότητες όπως paintball,(ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΆΡΑ) αναρρίχηση, τοξοβολία, ποδηλασία βουνού, flying fox, τραμπολίνο κ.ά. Επιπλέον, τα ειδικά προγράμματα για παιδιά φέρνουν το φεστιβάλ, κοντά σε όλες τις ηλικίες.

23 – 25 Ιουλίου. Οι “Ήχοι του Δάσους” μας περιμένουν. Όχι μόνο για να τους ακούσουμε, αλλά για να τους ζήσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο: http://www.forestsounds.gr/

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα




 

Παρασκευή 23 Ιουλίου
zakstefanou_mpandakoala_C
21.00: Zακ Στεφάνου +μΠάντα Κοάλα
23.00: Locomondo
Loco_2
Σάββατο 24 Ιουλίου
zouganelis_1
21.00: Γιάννης Zουγανέλης- Λάκης Παπαδόπουλος- Ραλλία Χριστίδου
23.00: Λεωνίδας Μπαλάφας- Πάνος Μουζουράκης
MOYZOYRAKHS-MPALAFAS1_resize
annamariax2
1.00: Άννα- Μαρία Χαροκόπου
Κυριακή 25 Ιουλίου
Matisse_2
21.00: Μatisse
22.30: Yπόγεια Ρεύματα
1
kilimantzaro_2
00.00: Κilimanjaro
Συμμετέχουν:
Παρασκευή:
Β' Σκηνή (18.30-21.00): Μαύρα Ροδα- Ηλίας Καλπούζος -Rotten apples - DFC
Κεντρική Σκηνή (1.00-3.00): DJ Sets Ανδρέας Ταλάντης- Μανώλης Μπακαλάκος
Σάββατο:
Β' Σκηνή (18.30-21.00): The youngsters-Rumors-Κωστας Κοντογεώργος
Kυριακή:
Β' Σκηνή (18.30-21.00): Πι κ Φι- Λίμπιντο
Κεντρική Σκηνή (1.30-3.00): DJ Set Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου



Συμμετέχουν επίσης:
Παρασκευη:
Β' Σκηνή (18.30-21.00) : Μαύρα Ροδα- Ηλίας Καλπούζος -Rotten apples - DFC
Κεντρική Σκηνή (1.00-3.00) : DJ Sets Ανδρέας Ταλάντης- Μανώλης Μπακαλάκος

Σαββατο:
Β' Σκηνή (18.30-21.00) :The youngsters-Rumors-Κωστας Κοντογεώργος

Kυριακή:
Β' Σκηνή (18.30-21.00) : Πι κ Φι- Λίμπιντο
Κεντρική Σκηνή (1.30-3.00) DJ Set Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου



ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
www.ticketservices.gr
Wind Άμφισσα
Wind Iτέας
Διαφημιστική Άροτρο – Λαμία Πλατεία Λαού 6

ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 20 ευρώ

6 σχόλια:

  1. Τους την μπαίνετε άσχημα με σχόλια του τύπου ...ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΈΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΦΥΣΗ και ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΆΡΑ, αλλά η πικρή αλήθεια είναι πως η σχέση των ανθρώπων της πόλης με τη φύση και το δάσος είναι ανύπαρκτη. Για μερικούς φτάνει μόνο μέχρι το paintball και κάνα κοψίδι. Και φυσικά οι ήχοι του δάσους δεν απευθύνονται σε συνειδητοποιημένους φυσιολάτρες αλλά σε καραστρεσαρισμένους μικροαστούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα απο κατι τετοιους σαν εσας που κατακρινετε τα παντα δεν παει μπροστα οτοπος.Εαν κατι δεν σας αρεσει μην το μειωνετε.Μηπως ομως απο τους πρωτους που θα τρεξουν στα κοψιδια ειναι ενας απο σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai eseis diladi ti eiste pou krinete kathe prospatheia na pame parapano? adi na epainoume oloi tetoies prospatheies arkoumaste sto na anaparagagoume mikroprepies...kai anaferomai se esas pou afereite to dikaioma kai ton idion ton anagnoston sas na lene tin gnomi tous an den perasoun apo tin krisi sas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή για σας μάλλον βρίσκεται αλλού η αξία της φύσης κι όχι σε φασαριόζικα φεστιβάλ, καταλαβαίνω ότι αποδοκιμάζετε και τους διοργανωτές, αλλά κι όσους παίρνουν μέρος σ' αυτή την εκδήλωση.
    Ή μήπως δεν είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μας η φύση δεν αποτελεί προϊόν για γρήγορη κατανάλωση αλλά πηγή ζωής και συνύπαρξης.

    Όσοι μετατρέπουν την φύση σε χώρο διασκέδασης σύμφωνο με τα πρότυπα της πόλης έχουν μέσα τους μια βασική αντίφαση, ενώ κατανοούν την ομορφιά της φύσης και την χρησιμοποιούν σαν ντεκόρ, αρνούνται να κατανοήσουν τις λειτουργίες της.

    Το αποτέλεσμα είναι ότι συμπεριφέρονται επιθετικά στον χώρο σαν εισβολείς και όχι σαν άνθρωποι που είναι και αυτοί κομμάτι της ίδιας της φύσης.

    Αυτοί που οργανώνουν την εκδήλωση είναι η Νομαρχία Φωκίδας και διάφοροι Δήμοι της περιοχής, σε συνεργασία με εταιρείες όπως αυτές των μεταλλείων που συμμετέχουν στην "Πρωτοβουλία Φωκίδα" .
    Οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες των παραπάνω δεν νομίζουμε οτι είναι η ίδιες αλλά ούτε και μπορούν να εξισωθούν με τις αντιλήψεις του απλού κόσμου που συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις.
    Κρατάμε σαν ένα θετικό γεγονός την ευαισθησία του κόσμου που θέλει να βρεθεί μέσα στην φύση και κάνουμε κριτική σε απόψεις που θεωρούν την φύση σαν προϊόν για κατανάλωση με τους νόμους της ληστρικής αγοράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αντιλήψεις του απλού κόσμου είναι ότι πετάω κάτω το αποτσίγαρο μου και το ποτήρι μου, επειδή σε ακτίνα 100 μέτρων δε βλέπω κάδο ή απλά αδιαφορώ, ή μήπως ότι όταν οι διοργανωτές και εθελοντές κάνουν ¨αποψίλωση" του χώρου, κάθομαι και παρακολουθώ στην καλύτερη περίπτωση χάσκοντας και στην χειρότερη κοροϊδεύοντας ; (Τα έχουμε δει και αυτά) Εγώ προσωπικά, έχω πάει τουλάχιστον 4 φορές στους "Ηχους του δάσους" και, αν εξαιρέσεις την 1η χρονιά, είχα μαζί μου το τασάκι μου (που αποτρέπει πυρκαγιές) και τις σακούλες για τα σκουπίδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή