Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Έδρες σε Δήμους και Περιφέρεια Φωκίδος


Σαs ενημερώνουμε από πρώτο χέρι για τη κατανομή και τον αριθμό εδρών που αναλογούν σε κάθε πρών Δήμο και Νομαρχία.(αναλογία Δημοτικών Συμβούλων που θα εκλέξει κάθε παλαιός Νομός και Δήμος).

Επαναλαμβάνουμε ότι οι νέοι Δήμου του “Καλλικράτη”   θα διοικούνται πλέον από το :
-Δημοτικό Συμβούλιο
-την Οικονομική Επιτροπή
-την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
-την Εκτελεστική Επιτροπή
-και τέλος τον ΔΗΜΑΡΧΟ  !
Ο συνδυασμός του επιτυχόντος  Δημάρχου θα ...λαμβάνει τα   3/5  του συνόλου των εδρών των Συμβούλων σε κάθε Δημαρχία  !!!
Τα υπόλοιπα  2/ 5  θα τα παίρνουν οι επιλαχόντες συνδυασμοί   !!!
Οσον αφορά  ΤΟ ΔΕYΤΕΡΟ  ΒΑΘΜΟ   ΤΟΠΙΚΗΣ  ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗΣ , η εκλογή του Περιφερειάρχη , των αντιπεριφερειαρχών  και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου  γίνεται κατά συνδυασμούς. Αποκλείονται οι υποψηφιότητες εκτός των συνδυασμών (όλοι …στο μαντρί λοιπόν !)
Ετσι κάθε συνδυασμός θα περιλαμβάνει 1 υποψήφιο Περιφερειάρχη, τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και ΤΟΥΣ  ΠΕΡΙΦΕΡ.  ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ.






*ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ   ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ   ΠΟΥ ΘΑ   ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ…….4

*ΠΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟI ΔΗΜΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ του ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗ. (εδώ αρχίζει…το μάτς πατριώτη ! )

Α.  ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ
ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ       4
ΕΥΠΑΛΙΟΥ            11
ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ        7
ΤΟΛΟΦΩΝΟΣ       5


Β.  ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΑΜΦΙΣΣΗΣ       12
ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ   4
ΓΡΑΒΙΑΣ             4
ΔΕΛΦΩΝ             4
ΔΕΣΦΙΝΑΣ        3
ΙΤΕΑΣ                  8
ΚΑΛΛΙΕΩΝ       3
ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ  3
* Ετσι φίλοι και συμπατριώτες, από σήμερα …ξεκινάει η πρεκλογική περίοδος.    Βούρ στον ΑΓΩΝΑ. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΜΡΕΝΗ ΔΩΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ  ΜΟΙΡΑΣ  ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ  ΚΩΨΟ -ΧΕΡΗΔΕΣ ΣΤΙΣ   8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ. ΨΑΧΝΕΤΕ …ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟ !
ΑΠΟ ΤΗΝ “ΥΨΗΛΗ”  ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ  ΣΤΗΝ  ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ !
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΦΩΝΗ !
 Τα πράγματα είναι γνωστά. τα προβλήματα ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ – πασσίγνωστα, αρχίστε ΟΛΟΙ  ΣΑΣ το …ψάξιμο, αφήστε τις καθογηγούμενες  κομματικές ΚΑΡΕΚΛΟΚΈΝΤΑΥΡΕΣ ντιρεκτίβες   (μας φάγανε ! ) βρείτε 2 σωστούς ανθρώπους ,  τίμιους και αν είναι δυνατόν τεχνοκράτες και…καλό βόλι.
Υπάρχει δρόμος μπροστά και χρόνος για να τσακώνεστε όλο…το χειμώνα μετά τις 7 Νοεμβρίου (για  3,5 χρόνια αυτή τη φορά.Μετά θα συμπίπτουν οι Δημοτικές με τις Ευροεκλογές, κάθε 5 χρόνια . Αν βέβαια θα είμαστε …ακόμη στην ΕΕ  !  )
 *Θανάσης Παπαχαραλάμπους
(ΥΓ. ΤΟ ΜΠΛΟΚ  ΜΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ – που ξεκίνησε από…σήμερα- , ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ).-
.
Από efpalio.wordpress.com/

2 σχόλια:

  1. ο νέος Δήμος Δελφών (λόγω των 8 συστατικών δήμων) θα έχει σύνολο 33 μέλη δημοτικού συμβουλίου. η αριθμητική της αναφοράς εδώ, τους βγάζει 41. υπάρχει/ουν κάτι/κάποιοι που έχουμε χάσει στο ήδη γνωστό σκηνικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε ασχοληθεί προσωπικά με την υπόθεση αυτή, αναδημοσιεύσαμε ένα σχετικό άρθρο από την σελίδα που αναφέρεται στο τέλος της ανάρτησης.
    Αν νομίζετε ότι κάτι είναι λάθος με χαρά να σας ακούσουμε και να διορθώσουμε το λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή