Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Αδελφοποίηση Φιλαρμονικών Άμφισσας και Σκιάθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την αδελφοποίηση των Φιλαρμονικών του Δήμου Άμφισσας και του Δήμου Σκιάθου, που έγινε στην πόλη της Σκιάθου την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010, ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης συνεργασίας του δύο Φιλαρμονικών.
Η τελετή αδελφοποίησης έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα, με την παρουσία των Δημάρχων των δύο πόλεων, Άμφισσας κ. Ασημακόπουλου Ασημάκη και Σκιάθου κ. Πλωμαρίτη Νικολάου και την πανδαισία μουσικής που ακολούθησε με την συμμετοχή των δύο ...
Φιλαρμονικών. Να επισημάνουμε, τα εύσημα που έλαβε η Φιλαρμονική Άμφισσας από το κοινό της Σκιάθου, ντόπιων και ξένων τουριστών, για την εξαιρετική ενορχήστρωση τραγουδιών γνωστών Ελλήνων συνθετών, με ερμηνευτή και σολίστα τον κ. Στάθη Λύτρα. Η διεύθυνση της ορχήστρας έγινε εναλλάξ από τους δύο αρχιμουσικούς του Δήμου Άμφισσας και του Δήμου Σκιάθου.
Την όλη εκδήλωση επιμελήθηκε ο Δήμος Άμφισσας, το Κέντρο Μουσικών Σπουδών Άμφισσας όπως και το Νομικό Πρόσωπο Π.Ο.Δ.Σ. της Σκιάθου. Όλη η Φιλαρμονική του Δήμου κατάφερε να αποδείξει γιατί θεωρείται από τις καλλίτερες Φιλαρμονικές.
Αξίζει σίγουρα ένα ευχαριστώ σε καθένα από τους συμμετέχοντες της Φιλαρμονικής από τον Δήμο Άμφισσας και δεν θα αναφερθούμε ξεχωριστά σε καθένα αλλά σίγουρα με τοις ερμηνείες τους όλοι, απέδειξαν γιατί ο Δήμος Άμφισσας τους θεωρεί από τους καλλίτερους πρεσβευτές του.
Επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου μας έλαβε μέρος σε δύο θρησκευτικές λιτανείες στο νησί της Σκιάθου.
Τέλος, σαν επισφράγισμα των ισχυρών δεσμών φιλίας μιας πολυετούς συνεργασίας, συντάχθηκε πρακτικό, το οποίο και επισυνάπτουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου