Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η ...Περιφερειάρχης χτενιζεται

Έφτιαξε καινούργια ιστοσελίδα η περιφέρεια για να προβάλει την Στερεά Ελλάδα αλλά και την περιφερειάρχη που παρουσιάζεται σε ρόλο μοντέλου και παρουσιάστριας τηλεόρασης.
Αχχχχχχ!!!
Την την θες τόση αυτοπροβολή κυρία Περιφερειάρχης.
Σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει η περιφέρεια που διοικείς και εσύ ξοδεύεις ένα σωρό λεφτά για να προβάλεις την φάτσα σου.
Ξοδεύεις τα χρήματα μας το ξέρεις αυτό ή όχι;
Μπορεί σαν μέλος ενός κομματικού στρατού να είσαι μαθημένη χρόνια να τρως το κρατικό χρήμα αλλά δεν... χρειάζεται αυτή η πρόκληση σε περιόδους τέτοιας λιτότητας.
Τόσο χαζούς θεωρείς τους Στερεοελλαδίτες που θα τους εντυπωσιάσεις με τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες που παρουσιάζεις; Μην ανησυχείς ο κόσμος δεν είναι χαζός όσο και αν προσπαθείς να τον χαζέψεις μέσα από συγκεκριμένα κανάλια ενημέρωσης .
Η ιστοσελίδα είναι πολύ αργή, σέρνεται και δεν προσφέρει παρά ελάχιστα στοιχεία ενημέρωσης με κυριότερο την προβολή των επιχειρηματιών που όπως φαίνεται θα είναι οι επόμενοι διοικητές της Περιφέρειας.
Θα θέλαμε να μάθουμε πόσο κόστισε αυτό το πράγμα και ποια η χρησιμότητα του. Ποιος νομίζεις ότι έχει όρεξη να βλέπει την φάτσα σου να σπαταλάει το κρατικό χρήμα για αυτοπροβολή, την στιγμή που κόβονται οι μισθοί , οι συντάξεις, υπάρχει ανεργία και ο κόσμος χάνει την ελπίδα του.
Αν δεν καταλάβατε γιατί πράγμα λέμε ,διαβάστε την είδηση από το lamianews που μας έδωσε το αρχικό ερέθισμα

Η Γ. Γ. της Περιφέρειας σε ρόλο ...μοντέλου, διαφημίζει τις χάρες της Στερεάς Ελλάδας

Μην σαν κάνει έκπληξη η φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στα όσο θα δείτε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Δείτε τη Γενική Γραμματέα, κα Διαμαντοπούλου, σε ρόλο και κινήσεις έμπειρης εκφωνήτριας της τηλεόρασης, που λέει τον καιρό, να διαφημίζει εδώ τα "καλούδια" της Στερεάς Ελλάδας και τα νέα "ψηφιακά κόλπα". Αξίζει τον κόπο να την ακούσετε να μιλάει και σε άλλες γλώσσες εκτός της Ελληνικής, που ντουμπλάρουν τη φωνή της...
...Και μια απορία. Το κόστος παρακαλώ του ψηφιακού newsletter

Πως έγινε η ιστορία; Με δημόσιο διαγωνισμό ή με ανάθεση;
Έτσι για να ξέρουμε και τι πληρώνουμε, σε χαλεπούς καιρούς, για τις "καινοτομίες" του καθενός, που σήμερα είναι κι' αύριο δεν είναι και που θέλει να προβληθεί μέσα από κονδύλια του δημοσίου για να μπορεί αύριο να ξαναδιεκδικήσει μια βουλευτική έδρα!!!
Από lamianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου